Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Отстъпка ПРАЗНИЧНА ОФЕРТА 3х1 за курс по немски език във Виа Германика

 

Есенните курсове по немски за младежи се провеждат онлайн с учител в реално време.

В тях могат да се включат ученици от 12 до 19 години от цялата страна. За Отстъпката 3х1 прочети подробности тук.

 

!!! Внимание: Курсистите на Виа Германика от 2023 г, които продължават обучението си при нас, получават допълнително 3 % Отстъпка за лоялност към валидната отстъпка в момента.

 

/Ако се интересувате от предстоящите ни разговорни курсове по немски за възрастни, може да прочетете подробности на тази страница. При нас курсовете за ученици и възрастни се провеждат по различни учебни програми/ 

 

Цел на младежките курсове по немски - Подготовка за езиков сертификат

 

Като своя крайна цел младежките курсове са насочени към езиков сертификат по немски ТестДаФ, Sprachdiplom Stufe II, сертификатите на Гьоте институт. Във всяко ниво има изпитна подготовка от всички видове изпити по немски.

 

Ефективно съвременно обучение по немски

 

Съзнавайки изцяло големите преимущества на модерните онлайн форми на обучение, ние залагаме на модела на бъдещето - моделът, който приляга на младото дигитално поколение

Обучението е виртуално-присъствено, с работа върху всички 5 езикови умения по комуникативната методика

Образователният процес е активен и се ръководи професионално от квалифицирани учители, изцяло съобразен с дистанционните и онлайн форми на работа и успешно учене в електронна среда.  

Учебната система е специално за ученици с актуални младежки теми

Работим в часовете с интересни видео и интерактивни материали на специално безплатно приложение.

Специално са създадени учебни ресурси по уроци в образователната ни платформа с цел диференциране и индивидуализиране на учебния процес

 

Прочетете КОНЦЕПЦИЯТА на сертификатното ни обучение по немски за ученици, за да се информирате за най-важните подробности.

 

Важни общи детайли за записването:

 

Записването за обявените курсове е с онлайн формуляра по-долу или с имейл на info@viagermanika.com. Моля, вижте по-долу, кои нива сме обявили за тази есен. Внасянето на таксата е за обявените курсове.

Продълженията на курсовете следват един след друг, без големи прекъсвания, но с необходимите почивки. За тях също ще получите отстъпки.

През учебната година курсовете за ученици на Виа Германика се провеждат в събота и неделя и са достъпни за всеки в България и не само. За 1 учебна година вземаме 2 модула. Обявяваме и летни курсове по немски.

За провеждането на курса трябва задължително от Ваша страна да са осигурени: 

а. отлична интернет-връзка

б. приемно устройство и 

в. работеща камера

 

Как да се запишете и платите за курс?

 

Прочетете подробностите за обявените нива. Запишете се с формуляра на края на страницата. В празното поле нанесете моля име и имейл на родител. Така можем да Ви включим в списъка на курса. От жълтия бутон на главното меню КЪМ ПЛАТФОРМАТА отидете на нашата образователна платформа Онлайн Виа Германика, регистрирайте курсиста с неговия имейл и телефон и изберете съответното ниво от списъка с цени без отстъпка. Вида курс е Онлайн обучение по немски за ученици с УЧИТЕЛ + нивото. Можете да платите лесно и удобно с карта. Отстъпката, когато е валидна, се начислява автоматично.

Учебникът не е включен в таксата.

 

За есенните курсове за възрастни моля прочетете тази информация.

За индивидуално обучение за възрастни или ученици може да се информирате тук.

За въпроси и консултации не се колебайте да позвъните на 0894 37 6667.

 

Дати и цени на есенни курсове по немски за ученици в групово обучение по нива. Изберете правилното ниво, прочетете информацията и се запишете с формуляра на края на страницата.

 

Дати и цени НИВО А1.1

Дати и цени НИВО А1.2

Дати и цени НИВО А2.1

Дати и цени НИВО А2.2

Дати и цени НИВО В1.1

Дати и цени НИВО В1.2

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *