Онлайн курс немски

Онлайн курс немски

Онлайн курс немски

Следващите online курсове по немски език в Немски Езиков Център Виа Германика започват през есента. Те са сертификатни по учебна програма, с включена изпитна подготовка за съответното ниво и подготвят в своята цялост за сертификат по немски на ниво С1. Sprachdiplom Stufe II, TestDaF са най - разпространените дипломи по немски език, които сертифицират знания и умения на високо ниво с цел следване или работа в Германия, Австрия. Нашите есенни предложения са за групово онлайн обучение по немски за начинаещи и напреднали УЧЕНИЦИ с учител филолог на живо. Всички курсове са с 10% Отстъпка за РАННО ЗАПИСВАНЕ. Срокът на отстъпката е до 30 август за всички нива от А1 до С1. Всичко за есенните интензивни курсове по немски за ученици сме обобщили на тази страница. Там ще намерите подробна информация по нива, както и обяснения за лесно плащане онлайн на нашата интернет платформа Онлайн Виа Германика.

 

Как са организирани нашите онлайн курсове по немски? Защо се отличават с качество и ефективност? И защо всеки може да научи немски с нас онлайн?

 

Вече над 20 години курсовете по немски във Виа Германика са се утвърдили на образователния пазар с практически полезно съдържание, придобити езикови умения и активна подкрепа за курсиста. Ние предлагаме и най-добро съотношение между цена и качество, защото работим с малки групи. За доброто езиково обучение индивидуалният подход и диференцираното упражняване е от решаващо значение. А това е възможно само, ако се работи с малко на брой курсисти, а не с 12 - 17 до 20 души!

 

В курсовете по немски във Виа Германика държим на съдържанието. Вие:

 

ще изучавате немски така, че да можете да общувате свободно

ще ви преподават опитни преподаватели филолози, които могат да обясняват точно

ще работите в час активно над четене, писане и най-вече слушане и гледане с разбиране и говорене

ще учите актуален, жив немски разнообразно и интерактивно с цел общуване в ежедневието по теми според възрастта.

 

Ще успеете да се справите с немския език успешно, защото ще учите по много начини :

 

1. класически с хартиен учебник и учител в реално време по време на целия курс

2. онлайн в Онлайн Виа Германика чрез виртуален учебен речник, граматични видеа, презентации, допълнителни упражнения, съвети за учене достъпни 24/7 - Вашият голям безплатен бонус за успешно учене, подготвен от нас.

3. офлайн със специално приложение чрез филми, интерактивни упражнения, упражнения по фонетика и лексика, анимации към учебната система и стратигически тренинг.

 

Ние смятаме тази адекватна за съвременния курсист  КОМБИНАЦИЯ за особено полезна, защото е актуална и отговаря на съвременния начин на живот. Видяхме, колко много допринася за успешното и лесно учене на немски. И как мотивира! Затова подобрихме нашите онлайн предложения, като създадохме добри и лесни условия за преговор на преподания материал и допълнителни целенасочени упражнения за повторение и затвърждаване на учебния материал съвсем целенасочено към всеки урок, а не общо! Едно важно доказателство, че успехът на всеки курсист е важен за нас. Работейки за практическото приложение на наученото, ние продължаваме да не смесваме възрастовите групи:

I. Всички над 18 години имат рядката възможност да учат немски в ситуации. Разговорните ни курсове по немски за възрастни са практически ориентирани и се провеждат по модули. Не се учи нищо излишно! Защо ще проговорите немски и Вие, може да прочетете тук.

II. За младежи провеждаме сертификатни курсове. Така всеки би могъл да приложи езиковите си знания по немски за кандидатстване в университет, за квалификация или намиране на по-добра работа след време. Сертификатните ни курсове по немски за ученици са с включена изпитна подготовка на всяко ниво и са комуникативно насочени. Защо всеки младеж може да превърне немския език в своя инвестиция, може да прочетете тук.

Информация за начина на записване може да намерите на тази страница.

Предстоящите летни курсове по немски за ученици от 12 години включват различни нива по немски и са интензивни. Ще стартират на 7 октомври.

За всички нива предлагаме индивидуална форма за обучение.

Регистрирай се сега!

За възрастни начинаещи и малко напреднали онлайн курсовете започват от 5 октомври. С отстъпка за ранно записване срокът е 30 август. Виж графика тук.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *