Онлайн курс немски

Онлайн курс немски

Онлайн курс немски

Следващите online live курсове по немски език в Немски Езиков Център Виа Германика започват през февруари и март 2023 г. Нашите предложения са за групово онлайн обучение по немски за начинаещи и напреднали с учител филолог на живо. С 10% Отстъпка за РАННО ЗАПИСВАНЕ и традиционната отстъпка с натрупване.

 

Как са организирани нашите онлайн курсове по немски? Защо се отличават с качество и ефективност в тази модерна форма на провеждане? И защо всеки може да научи немски с нас онлайн?

 

Вече над 20 години курсовете по немски във Виа Германика се отличават на образователния пазар с практически полезно съдържание и активна подкрепа за курсиста. И с най-добро съотношение между цена и качество, защото:

 

В курсовете по немски във Виа Германика държим на съдържанието. Вие:

 

ще изучавате немски така, че да можете да общувате свободно

ще ви преподават опитни преподаватели филолози, които могат да обясняват точно

ще работите в час активно над четене, писане и най-вече слушане и гледане с разбиране и говорене

ще учите актуален, жив немски разнообразно и интерактивно с цел общуване в ежедневието по теми според възрастта.

 

Ще успеете да се справите с немския език успешно, защото ще учите по много начини :

 

1. класически с хартиен учебник и учител в реално време по време на целия курс

2. онлайн в Онлайн Виа Германика чрез виртуален учебен речник, граматични видеа, презентации, допълнителни упражнения, съвети за учене достъпни 24/7 - Вашият голям безплатен бонус за успешно учене, подготвен от нас.

3. офлайн със специално приложение чрез филми, интерактивни упражнения, упражнения по фонетика и лексика, анимации към учебната система и стратигически тренинг.

 

Ние смятаме тази адекватна за съвременния курсист  КОМБИНАЦИЯ за особено полезна, защото е актуална и отговаря на съвременния начин на живот. Видяхме, колко много допринася за успешното и лесно учене на немски. И как мотивира! Затова подобрихме нашите онлайн предложения, като създадохме добри и лесни условия за преговор на преподания материал и допълнителни целенасочени упражнения за повторение и затвърждаване на учебния материал съвсем целенасочено към всеки урок, а не общо! Едно важно доказателство, че успехът на всеки курсист е важен за нас. Работейки за практическото приложение на наученото, ние продължаваме да не смесваме възрастовите групи.

Всички над 18 години имат рядката възможност да учат немски в ситуации. Разговорните ни курсове по немски за възрастни са практически ориентирани и се провеждат по модули. Не се учи нищо излишно! Защо ще проговорите немски и Вие, може да прочетете тук.

За младежи провеждаме сертификатни курсове. Така всеки би могъл да приложи езиковите си знания по немски за кандидатстване в университет, за квалификация или намиране на по-добра работа след време. Сертификатните ни курсове по немски за ученици са с включена изпитна подготовка на всяко ниво и са комуникативно насочени. Защо всеки младеж може да превърне немския език в своя инвестиция, може да прочетете тук.

Актуални курсове по немски език online live за възрастни

1. Разговорни курсове за ВЪЗРАСТНИ от 18 год. за общуване в ежедневието.

Те са за начинаещи и малко напреднали. Провеждаме ги по нива. Курсът по немски ниво А1.1 е за абсолютно начинаещи възрастни. Започва се от азбуката, но напредъкът е бърз. Този курс сега предлагаме в съботно - неделна форма. Всички, които са минали първо ниво, могат да се включат в курс А2.1 и да продължат надграждането. И който е по средата на А1 има възможност да завърши нивото си - от март месец.

Курсовете са често в полуинтензивна форма с продължителност около 2 месеца. Графикът за актуалните курсове в групово обучение, дати, нива и цени може да разгледате тук.

 

Информация за начина на записване може да намерите на тази страница.

 

2. Сертификатни интензивни курсове по немски за УЧЕНИЦИ от 7 до 12 кл.

 

Следващите сертификатни курсове за ученици ще стартират след 24. май.

През лятото онлайн курсовете са дневни и интензивни.

Курсът А1.1 е за съвсем начинаещи гимназисти, които не са учили немски език. Следващите модули и нива за малко и много напреднали следват Езиковата рамка. Всички курсове се водят се по учебник за тяхната възраст и са комуникативни по характер. Развива се и новото умение - гледане и слушане с разбиране.

За всички други нива, за които няма обявена групова форма, можете да използвате индивидуалната ни форма за обучение.

Регистрирай се сега!

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *