Онлайн курс по немски

Онлайн курс по немски

Онлайн курс по немски

Ето нашите предложения за онлайн обучение по немски за начинаещи и напреднали ученици и възрастни с Празнична Отстъпка от цели 15%. И тази година дядо Коледа е напълнил торбата с МЕГА Отстъпки. Но освен с големи бонуси, курсовете по немски във Виа Германика се отличават с практически полезно съдържание и активна подкрепа за курсиста.

В курсовете по немски във Виа Германика:

ще изучавате немски така, че да можете да общувате свободно

ще ви преподават опитни преподаватели филолози, които могат да обясняват точно

ще работите в час активно над четене, писане и най-вече слушане с разбиране и говорене

ще учите актуален, жив немски разнообразно и интерактивно според възрастта

 

Ще успеете да се справите с немския език успешно, защото ще учите по много начини :

1. класически с учебник и учител в реално време

2. онлайн в Онлайн Виа Германика чрез виртуален учебен речник, граматични видеа, презентации, допълнителни упражнения, съвети за учене

3. офлайн със специално приложение чрез филми, интерактивни упражнения, упражнения по фонетика и лексика, анимации 

 

За отличен ефект във Виа Германика получавате:

Активна ПОДКРЕПА за пълно усвояване на учебния материал  чрез разнообразни начини - класически с учител, онлайн и офлайн Повишаване на личната МОТИВАЦИЯ чрез интересни, забавни и интерактивни учебни материали достъпни 24/7 Адекватна за съвременния курсист  КОМБИНАЦИЯ за успешно и лесно учене на немски.

Изберете точния курс за Вас специално от списъка на онлайн курсовете по немски във Виа Германика. Всички са с Празнична отстъпка.

I. Разговорни курсове за ВЪЗРАСТНИ от 18 год.

А1.1 Разговорен немски за общуване в ежедневието:

 

Курсът по немски ниво А1.1 е за абсолютно начинаещи възрастни. Започва се от азбуката, но напредъкът е бърз. Само за 2 месеца ще можете да водите диалози или да правите описания с точния набор от думи, поставени в коректни изречения.

Прочетете още подробна информация.

 

 

 

А1.2 Разговорен немски за общуване в ежедневието:

 

Курсът по немски ниво А1.2 е за начинаещи възрастни, които вече са овладели Ниво А1.1. Продължаваме с развиване на говоренето вече и за минали събития, Разширяваме тематичната лексика в ситуации за работното място. Учебният напредък е бърз.

Прочетете още подробна информация.

 

 

В1.2 Разговорен немски за общуване в ежедневието: 

 

Курсът по немски ниво В1.2 е за напреднали възрастни, които вече са овладели елементарната степен на немския език с нива А1 и А2. Продължаваме с развиване на говоренето вече в ситуации с прецизен изказ. Лексиката е от съвременните аспекти на живота в немскоезичните страни. 

Прочетете още подробна информация.

 

II. Сертификатни курсове за ученици 8 - 12 клас

 

А1.2 Курс по немски за ученици

Курсът надгражда началните познания по немски. Разширява лексиката и изгражда езиковите компетенции чрез ситуации за общуване и теми за тази възраст. Интересни филми и много клипове потапят в немската тийнейджърска атмосфера. Напредъкът е бърз при всички умения. 

Прочетете още подробна информация.

 

 

 

А2.2 Курс по немски за ученици

 

Курсът изгражда окончателното първата степен от владеенето на

немския език като чужд. Изгражда езиковите

компетенции, като прецизира говоренето в младежки стил. Интересни филми и много клипове потапят в немската тийнейджърска атмосфера. Напредъкът е бърз при всички умения.

Прочетете още подробна информация.