Онлайн курс по немски за ученици В1+

Онлайн курс по немски за ученици В1+

Онлайн курс по немски за ученици В1+

1. Курсът по немски за ниво В1+ е предложение на Езиков Център Виа Германика към всички ученици, които искат да овладеят отлично немския език и да се подготвят за немски езиков сертификат.

Курсът е за напреднали и е свързващото звено знания и умения между нивата В1 и В2. Ще го проведем по специалните учебници за напреднали ученици, в които са предложени уроци, в които се развиват уменията по изпитни теми. Същевременно учебната система преговаря и обобщава граматични теми, без чието автоматизиране напредъкът към нива В2 и С1 е невъзможен.

В изключително стегната форма, актуални теми и лексика към тях, новаторски подход към изпитните стратегии и граматиката учебната система предлага всички условия за усвояване на нови знания и умения. Всички уроци са подредени гъвкаво, темите са от ежедневието, образованието и професионалния свят, с изключително съвременни аспекти.

Тренират се всички 4 умения, особено е наблегнато на Говоренето по актуални за младежите теми.

Едно атрактивно предложение на Виа Германика, подходящо за всички, които са завършили ниво В1, както и за тези, които имат пропуски в обучението си по немски. Този курс ще издигне нивото на немския ви на нови висоти с комбинирани онлайн, офлайн и хартиени форми.

 

Виж графика и се запиши още днес. Групите са малки.