Немски език с 10% отстъпка за ранно записване

Немски език с 10% отстъпка за ранно записване

Немски език с 10% отстъпка за ранно записване

С Отстъпка от цели 10% стартират през февруари и март следващите онлайн курсове по немски за начинаещи и малко напреднали възрастни в Езиков Център Виа Германика . Те са предназначени за общуване в ежедневието и на работното място. Провеждаме ги в дистанционна форма с учител на живо. В тях може да участва всеки, където и да се намира.

Не знаеш какво е подходящо за теб?

Разреши този проблем веднага. Обади се още днес на 0894 37 6667 за консултация и разяснения за твоя случай специално. Със сигурност можем да ти помогнем. Както сме помогнали на много клиенти през 20 годишната история на Виа Германика.

 

Има ли курсове за ученици?

Естествено! При нас учениците учат по сертификатна програма и със своите връстници. Ние не правим Общи курсове по немски за всички от 5 до 65 години. Но тези курсове вече започнаха. Следващите са след 24 май.

 

Какво ще стартира скоро?

 

Немски за начинаещи, немски за малко напреднали - 3 предложения за различни нива и всички са на промоционални цени при навременно записване. Можеш да прочетеш конкретна информация тук. Според нивото и датата за ранно записване е различна.

Или просто се обади по телефона. Набери 0894 37 6667 или кликни направо върху номера на телефона ни в Контакти от твоето мобилно устройство. На всичките ти въпроси относно обучението ни по немски ще получиш компетентни отговори.

Или пък направи запитване с формуляра по-долу. Но не забравяй да напишеш нивото, за което питаш.

 

Свържи се с нас сега!

Да уточним всичко и да планираме твоето учене без да губиш време! За да проговориш немски веднага! И да постигнеш твоите лични цели! Научи Немски с Нас с 10% Отстъпка.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *