График и цени

График и цени

График и цени

Немски Езиков Център Виа Германика предлага голямо разнообразие на курсове по немски език според възрастта и целта на обучение. Провеждат се виртуално-присъствено с квалифициран преподавател в реално време.

Индивидуално обучение по немски предлагаме от септември до май по нива в удобен и на двете страни час. Графикът при тази форма се договаря според възможностите. Информацията е в раздела Частни уроци по немски. Записването е с формуляра на страницата, плащането по банков път.

Тази страница се отнася за груповото обучение по немски. То се провежда по точно определен график и нива. Записването е само за обявените курсове по немски според възрастта. Графикът се актуализира на всеки 2 месеца. Така че си струва да поглеждате тази страница, ако желаете да научите немски, за да го прилагате. Във Виа Германика държим на качеството в чуждоезиковото обучение, затова учебните ни програми за ученици и възрастни са различни. Моля информирайте се от подменюто за графика на курса, който Ви интересува - график за възрастни и график за ученици. За другите нива може да се възползвате от индивидуалната форма на обучение.

Освен това предлагаме и независима алтернатива: Ако сте начинаещ или искате да актуализирате или систематизирате своите знания по немски на ниво А1, може да го направите изцяло онлайн на нашата е-платформа Онлайн Виа Германика, когато пожелаете. Там предлагаме евтино обучение със самоучителя "Немският е лесен". Тези курсове са цялостни, по Европейската рамка.

Ако се нуждаете от консултация, вижте най-напред съответния график, уверете се, че ще започне курс по немски за Вашето ниво, запознайте се с таксите и отстъпките и се обадете на 0894 37 6667. Ние с удоволствие ще Ви съдействаме.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *