Промо курсове по немски с Мега Отстъпка

Промо курсове по немски с Мега Отстъпка

Промо курсове по немски с Мега Отстъпка

Отново на училище: Есенните курсове по немски в Езиков Център Виа Германика започват скоро.

Възползвайте се от традиционната МЕГА отстъпка за ранно записване от цели 14%. Тя е валидна до 25.09. Запишете се за минута онлайн бързо и лесно - интензивните ни качествени курсове по немски с квалифицирани учители ви очакват с по-богато съдържание от всякога. 

Запишете се още днес и спестете пари, защото във Виа Германика плащаш 1 виртуално-присъствен курс, но получаваш и втори - онлайн с материалите от занятията и допълнителни упражнения към уроците и за преговор. Така знанията стават трайни и стабилни. Ако това е и твоята цел и обичаш да учиш сериозно, Виа Германика е твоята школа по немски език! Още повече, че сега всички курсове по немски при нас са на ПРОМО ЦЕНА - чак до 25.09.

И още малко информация:

Курсовете по немски език за възрастни в Езиков център Виа Германика се провеждат по обявения график в дистанционна форма с учител в реално време. 

❁  Дните обявени в графика са за класическите занятия с преподавател с хартиен учебник. 

Целият учебен материал от учебника се взема и упражнява с учител. Таксата включва и заключителния изпит, както и удостоверението за завършен курс с резултатите от текущите тестове.

Към този виртуално присъствен курс има и втори допълнителен онлайн курс по уроци с учебни материали, презентации и тестове за безплатно ползване.

Обучението по немски за възрастни е специално за работа и включва разговорен немски за общуване на работното място и в ежедневието. То включва всичките вече 5 езикови умения, но акцентът е върху Говоренето. 

Обучението по немски за ученици от 8 до 12 клас е в отделни групи по учебник специално за младежи, извеждащ до ТестДаФ сертификат. То е съботно/неделно и интензивно с акцент върху активните езикови умения.

Нашите курсове са подходящи за хора, които харесват комуникативния подход на учене на език в познатата форма с преподавател,осъществена виртуално / работим със ZOOM/ . 

Знанията и уменията се обобщават, преговарят и тестват регулярно по време на курса и в неговия край. Формите са разнообразни, набляга се не само на диалогичната, но и на монологичната реч.

Курсовете ни са достъпни за всички от цяла България и чужбина. Плащането е по банков път.

 

Информирайте се по-подробно и тук, но не губете време! Ето конкретните параметри на курсовете ни по немски според възрастта

 

Ученици - дати и цени, условия за записване

Възрастни - дати и цени, условия за записване