Защо курсовете ни по разговорен немски са ефективни?

Защо курсовете ни по разговорен немски са ефективни?

Защо курсовете ни по разговорен немски са ефективни?

Защо наричаме курсовете си за възрастни РАЗГОВОРНИ?

И защо сме различни?

Ето 6 ОТЛИЧНИ причини, които ОТЛИЧНИЦИТЕ ще оценят:

1. Учебникът е от значение – Новите времена изискват и ново съдържание! Езиков Център Via Germanika не използва известните, но остарели и общи учебни помагала. Учебните системи, които сме избрали специално за курсовете по Разговорен Немски, са нови и коренно различно организирани. Освен лесно научими, те ти дават и актуални, живи знания.

2. Думи, много думи,  активни думи – за да се говори на чужд език думите трябва да са много и да са употребявани. Ние вземаме на ниво по около 1500. Но не спираме дотук – тази лексика е обиграна в диалози, текстове за слушане, упражнения. Защото само употребяваните думи са активни, а само с активните думи се говори!

3. Научаваш, защото прилагаш на практика  – затова почти неусетно се научават фрази и реплики, използвани в реални ситуации. Неусетно, защото учебната ни програма ги надгражда постепенно. Обучението е изключително практически насочено, лексиката е актуална, речта жива. Всеки проговаря, защото Преподаваме и Прилагате.

4. Запознаваш се с бита в Германия – защото той е неразривно свързан с езика и общуването. Тези така наречени междукултурни знания често са ключови за бързата интеграция и успешната комуникация. Истински комуникативно обучение по чужд език вече е немислимо без тях.

5. Учиш в специализиран езиков център – не случайно в Езиков Център Виа Германика ще намериш езикови курсове по немски според целите и възрастта, както и специализирани спрямо професията. Но не и общи курсове за всички и всичко.

6. Научаваш немски език в цялост, говорейки – ще усвоиш всички базисни знания по немска граматика и лексика за съответното ниво и ще упражниш системно езиковите компетенции слушане и говорене. При това винаги комуникативно, винаги надграждащо, винаги цялостно. Защото само тогава клиентът наистина печели. 

 Ако смяташ, че така трябва да учиш немски, виж нашия актуален график  за месеца! Избери си курс и се свържи с нас сега на 0894 37 66 67!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *