Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Систематично и супер ефективно? За да общуваш уверено? Можеш да постигнеш това с разговорните курсове по немски за възрастни във Виа Германика. 

Защо нашите курсове са подходящи за теб? Защото са курсове за общуване специално за работа. За да работиш с немски, всъщност трябва да разполагаш с многоброен набор от думи според ситуациите, в които попада един служител на работното си място.  /За ученици и специалните курсове по немски за тях - информацията е тук./

Затова  Езиков Център Виа Германика продължава да предлага курсове по разговорен немски за комуникация на работното място и ежедневието за всяко ниво.

Актуалният ни график включва следните нива:

разговорен вечерен курс по немски за съвсем начинаещи А1.1

разговорен вечерен курс по немски А1.2

Други нива ще обявим началото на ноември. С формуляра по-долу може да заявите участие в курс за друго ниво, за да Ви информираме своевременно.

Важно!! Тези курсове по немски във Виа Германика се предлагат във виртуално- присъствена форма. Учител в реално време преподава, обяснява и ръководи учебния процес по класическия начин. Освен това на нашата платформа всеки курсист получава безплатен бонус. Той има на разположение цял онлайн курс с материали, презентации, обяснения от часа към всеки урок за успешна подготовка за следващото занятие.

Участие могат да заявят желаещи от цялата страна. 

Във всеки курс се натрупват около 800 лексикални единици по актуални теми със съвременна лексика и текстове за слушане и четене. Те бързо стават активни, защото са вкарани в ежедневни ситуации.

Курсовете по разговорен немски се провеждат онлайн в комбинирана форма - с учител на живо - присъствено-виртуално, онлайн и офлайн. Към учебната система има и безплатно приложение за упражнения от разнообразен тип.

 Какви са стандартните характеристики на дистанционните курсове по немски във Виа Германика?

Групите са малки

Занятията се провеждат с квалифициран учител в реално време,  допълнителните материали са на разположение 24/7.

В уроците е включен жив, съвременен, разговорен немски. Набляга се на комуникацията.

Учебната система се заплаща допълнително. Учебникът и учебната тетрадка струват около 40 лв.

Как да се запишете?

Срокът за записване с Отстъпка за Ранно Записване от 10% е 30 август. Можете да се възползвате от предложението ни, за да учите немски с нас не само качествено, а и по-изгодно. В момента е валидна Празничната оферта 3х1. Подробности са публикувани тук.

Записването е с формуляра по-долу. Плащането е на образователната ни платформа Онлайн Виа Германика след регистрация. Плащането е удобно с карта.

Обадете се на 0894 37 6667 за консултация, запитвания и разяснения.

Графика на курсовете по немски за възрастни, конкретните дати и цени са публикувани на тази страница в сайта ни. Там ще намерите и указания за записването.

Това е формулярът за записване за курс.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *