10 причини да изберете Виа Германика

10 причини да изберете Виа Германика

10 причини да изберете Виа Германика

И всички те гарантират отлично владеене на немския език - говоримо и писмено. Естествено, ако това е вашата цел!

Защо да изберете онлайн курсове по немски на Виа Германика? Прочетете 10 СЪЩЕСТВЕНИ ПРИЧИНИ за езиково обучение със зададени и спазвани учебни цели:

1. Групите са хомогенни - курсистите са връстници и имат сходни интереси. Курсовете по немски във Виа Германика се провеждат в групи според възрастта - отделно за възрастни и гимназисти.

2. Обучението е многоканално -  на живо, онлайн и офлайн - направили сме комбинация от форми за учене за всякакви учебни навици в 1 курс. Това мотивира за активно учене! Както знаете, скуката е голям враг на ученето!

3. Учебните системи са специално насочени към тази възрастова група. Така се овладяват изразните средства за житейските ситуации според възрастта.

4. Темите на уроците са актуални и с аспекти, насочени към хора, които учат активно.

5. Стриктната ни учебна програма включва подготовка на обновените изпитните стратегии за вземане на езиков сертификат по немски, ако това е целта.

6. Работи се по всички ключови умения активно според новите езикови изисквания. Изгражда се умението говорене чрез активна комуникация в час

7. Изучаваният немски е актуален, съвременен, жив

8. На нашата учебна платформа Онлайн Виа Германика по уроци са качени материали от проведеното занятия, дигитален речник за сваляне и допълнителни упражнения по преценка на преподавателя - една безценна подкрепа за отлични и трайни знания.

9. Формата на провеждане е дистанционна с видео връзка и учител експерт на живо. Курсовете по немски са ДОСТЪПНИ за  всички желаещи от ЦЯЛА България. Те са подходящи за тези, които искат да започнат да изучават немски език или да го надграждат успешно и детайлно ЗА ПРАКТИЧЕСКО ИЗПОЛЗВАНЕ. 

10. И не на последно място: Всеки заинтересован има възможността да се запише с отстъпка в рамките на промоционалните ни кампании. Нашите клиенти имат и допълнителна ОТСТЪПКА за ЛОЯЛНОСТ.

Ако желаете, може да използвате онлайн формуляра по-долу за регистрация и въпроси. Или се обадете на 0894 37 6667.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *