Да научим Немски заедно

Да научим Немски заедно

2020-09-13 22:19:12
Да научим Немски заедно

За да тръгнеш по твоя собствен път уверено и без неловки ситуации. Запиши се още днес на курс по разговорен немски за начинаещи или напреднали във вечерна форма на 0894 37 6667, на който ще учиш немски в ситуации с правилните фрази. Тези курсове по немски са конципирани за възрастни над 18 години. Стъпка по стъпка ще напредваш в езика и ще градиш не само знания, но и умения. Всъщност ще учиш немски така, че да можеш да го използваш в практиката. Защо?

Стройно изградена учебна програма за възрастни те води с всеки урок стабилно напред. В час ти не си слушател, а активен участник: Правиш диалози с твоите колеги, изказваш се по ежедневни теми, решаваш тестове, четеш и слушаш автентични текстове. Квалифициран  преподавател филолог ще те подкрепя през цялото време и ще те води уверено и точно все по-нагоре. С точните му обяснения и модерния учебник по разговорен немски ще напредваш бързо и сигурно. Естествено ще трябва да отделиш и време за самоподготовка. Но с модерното приложение към учебника ти ще учиш немски забавно и иновативно и на твоя смартфон.

От понеделник 28.09 стартират курсове по немски А1.1 за съвсем начинаещи и А2.2 за доста напреднали. Темите на нивата са разнообразни, речта жива и актуална. Определено е удоволствие да учиш немски. А в приятната типично немска обстановка на Виа Германика удоволствието е двойно по-голямо. Затова и резултатите са отлични за всеки, който се е заел да учи немски сериозно.

Не отлагай, запиши се сега. Върви напред! Курсовете се провеждат в изключително удобно време за работещите и продължават до 20.11.20. Позвъни сега на 0894 37 6667 и планирай своето недалечно бъдеще.

Запознай се с графика на курсовете по немски за възрастни и с актуална информация за заплащането в Германия. Ако искаш да учиш немски онлайн прочети подробности в блога на Гинка Витанова и поръчай своя безплатен демо курс.