Изучаване на немски език през лятото - бързо, ефективно, онлайн

Изучаване на немски език през лятото - бързо, ефективно, онлайн

2023-04-26 13:35:24
Изучаване на немски език през лятото - бързо, ефективно, онлайн

Във Виа Германика правим нещата по различен начин! Замислял ли си се например за интензивно учене на немски език? Занятия всеки ден, думи и граматика, които надграждаш, без да ги забравяш? Ежедневно говорене и употреба на новите неща? 

Ако не си, определено си струва да опиташ да учиш немски по този начин - на супер интензивен курс, който дава видим напредък само след 2-3 дни. Неусетно учене, което осмисля дългото лято, без да те лишава от него! Защото продължава само 1 месец: започваме на 17 юни и приключваме на 21 юли. Отнася се за всички нива по немски - от съвсем начинаещи до много напреднали. Така че пак остава много време за плажа, за приятели, за пътувания … И след като ваканцията вече ти е омръзнала, продължаваме след 15 септември, но с по-бавно темпо.

Със сигурност е предизвикателство да излезеш от познатия свят на английския език, който надграждаш от детската градина, и да се впуснеш в немскоезичния. Пък и всички ти внушават, колко е труден! Дали това е вярно? Не се ли дължи на грешно преподаване на думи и граматика без контекст и общуване? Естествено, че да пишеш думи без връзка и да правиш упражнения по цял час е скучно и най-важното безрезултатно! 

Но в Езиков Център Виа Германика точно това сме премахнали! Водещо при нас винаги е усвояването на УМЕНИЯ по немски език. Нали мерило за владеенето на един чужд език е той да ти служи: 

- да разбираш, какво се говори

- да си наясно, какво четеш

- да можеш веднага да отговориш устно на събеседника си и той да те разбере

- да можеш съвсем адекватно да се изразиш писмено

 

Именно това са целите на комуникативната методика, която ние следваме неотстъпно. И затова на нашите курсисти не им е скучно в час - те са поставени в ситуации на активно участие в учебния процес с текстове, видеа, аудио-записи или упражнения, които поддържат уменията и се прилагат веднага в реч. 

С подобряването на учебния процес във Виа Германика курсовете ни се доближиха максимално и до начина на мислене на подрастващото поколение - дигиталното! Вече всички сертификатни курсове по немски за ученици провеждаме онлайн с учител в реално време. Използваме различни онлайн и офлайн форми, които подобряват учебния процес и го правят супер интересен за младежи. Смятаме, че във века на изкуствения интелект младежите не могат да трупат знания за бъдещето само с химикал в ръка, трябват им адекватни методически форми.

Смяташ ли, че искаш да научиш един чужд език, който да ти служи? И да разшири твоя кръгозор? Да ти даде ново шансове за бъдещето?  Запиши се тогава на летен курс по немски във Виа Германика в твоето ниво. Виж летните курсове по немски за ученици на тази страница. И стани наш курсист.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *