Курсове по немски за напреднали ученици

Курсове по немски за напреднали ученици

Курсове по немски за напреднали ученици

От 13 януари 2024 започват интензивни съботно - неделни курсове по немски за напреднали ученици. Те са в онлайн форма с учител в реално време и са достъпни за всички ученици в България. До 1.01.2024 г важи 10% Коледна отстъпка.

 

Обучение по немски в система

Учебната програма по немски език за напреднали в Немски Езиков Център Виа Германика включва всички горни нива. Тя е изключително подходяща за ученици от немските гимназии, защото надгражда знанията в СИСТЕМА. Известен факт е, че хаотичното запълване на учебните часове по различни помагала не може да допринесе до пълното овладяване на чуждия език. Причината е проста: По своето предназначение тези помагала  засягат различни езикови аспекти, но не и развиването на всички езикови умения, както и методическите стъпки за цялостното овладяване на чуждия език. Именно затова въпреки огромния брой часове, учениците не могат да говорят свободно и не могат да пишат аргументативно есе.

 

В учебния процес е вградено развиването на изпитни стратегии

Необходимо е учебната прогресия да става 1) в система и 2) по съвременни учебници, които по модерен и професионален начин подреждат учебния материал за немски сертификат. Ние, във Виа Германика, работим с последни издания на учебниците по немски език за младежи, които са разработени с учебен материал за 1. чужд език. В тези учебни системи са залегнали теми от изпитите за немски сертификат, които са развити така, че да обхващат лексика в голям обем - до 2000 думи на цяло ниво. Включени са и съвети за изграждане на изпитните стратегии. Различни изпитни формати се тренират в час и се коментират начините за недопускане на грешки.

 

Учебният процес във Виа Германика - 3 стъпки до сигурните знания по немски

Но ние не спираме дотук. Под ръководството на гл. методист на Виа Германика г-жа Гинка Витанова са разработени допълнителни материали за обобщаване и преговор или за допълнително упражняване на новия материал. С помощта на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика сега можем да обучаваме нашите курсисти диференцирано. Учебните ресурси, които сме развили по уроци и цикли към уроците и нивата, целят да утъпчат и автоматизират знанията и уменията към съответния урок или преговор. Като експерти ние знаем: Колкото е важно правилното ръководене на учебния процес, толкова е наложително взетият учебен материал да се затвърди. Защото следващата стъпка, която във Виа Германика НЕ спестяваме, е прилагането  на наученото в устна и писмена реч. След този последен етап знанията на ученика стават активни и сигурни.

Всичко за зимните ни курсове по немски с Коледна 10% Отстъпка е публикувано на специалната ни страница.

От 13 януари обявяваме 2 курса по немски за напреднали. Следващи нива ще обявим през месец май.

 

Вижте срокове, отстъпки, дати и цени:
Напреднали ученици - НИВО В1.1

Напреднали ученици - НИВО В1.1+

 

Записването е с формуляра по-долу.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *