Интензивен курс по немски за ученици В1.1+

Интензивен курс по немски за ученици В1.1+

Ниво В1.1+ по немски е подходящо за ученици над 15 години, които са завършили цялото ниво В1 и искат да овладеят и горната степен на немския език. То е мостът към ниво В2 и дава нужната лексика и плавност на изказа, както и увереност за граматичните конструкции. 

То е подходящо и за тези ученици, които учат немски в училище като 1. чужд език, но имат пропуски, не могат да формулират добро изказване или пък в училище нивата не са били изграждани в система, а хаотично. 

 

Важно! 10% Коледна Отстъпка до 1.01.2024 г.

Вид - интензивен сертификатен

Провеждане - събота и неделя. Натовареност - 3 учебни часа на ден.

Дати и час - 13.01.24 - 30.03.24 г от 11.45 до 13.45

Формат - присъствен онлайн формат по ZOOM с учител за целия курс

Допълнителен безплатен бонус - онлайн речник по уроци на курса, допълнителни упражнения, граматични презентации от учителя на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика. Активира се с плащането на курса.

Учебна система - Mit uns B1+ специално за младежи, извеждаща до изпит за сертификат по немски език за В1+. Учебникът е за цяло ниво. Вземат се уроци 1 - 6.

Тип обучение - качествено в малки групи до 10 души в мотивираща атмосфера. Всеки курсист има възможност да е активен в час и да развива своите умения Говорене - аргументация, дискусия, заемане на позиция, Писане, Разбиране на реч при четене или слушане.

Такса: До 1. 01.2024 г. с 10% Коледна Отстъпка

Невключен в таксата е учебникът. Той се закупува отделно. Включени в таксата са учебните занятия с квалифициран учител, достъп до учебните материали към всеки урок на курса на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика, заключителните писмен и устен изпити и удостоверението за завършен курс.

Записване - с онлайн формуляра на сайта по-долу. Ние ще се свържем с Вас за подробности и информация за внасянето на таксата по банков път и закупуване на учебника.

Плащане:   с банков превод.

 

 

 

Допълнителна информация: 

Въпроси и консултация: 0894 37 6667

Тест за определяне на ниво: Свържете се с нас моля за подробности.

Продължение на курса ниво В1.2+ - ранно записване м.май

Формуляр за запитване или записване:

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *