Немски език във Виа Германика

Немски език във Виа Германика

Немски език във Виа Германика

Внимание - удължихме до 25.10 Мега Отстъпката от 14%. Възползвайте се от нашата оферта!

 

Вече 21 години ние стартираме курсове по немски език за различни нива и възрасти според последните тенденции в чуждоезиковото обучение. И тази година не изневеряваме на стила си. Отчитайки нагласите сред клиентите ни ние дигитализирахме нашата образователна дейност успешно. 2 фактора ни мотивираха за това:

- да бъдем в крак със световните учебни тенденции, за да предоставим качествена образователна услуга

- да бъдем достъпни за всички, които я искат и я ценят.

 

За нашия специализиран Езиков Център качеството в работата ни винаги е било важно. Затова ние никога не сме предлагали общи езикови курсове по немски език. За нас практическото приложение на придобитите знания по немски език е цел на учебния процес. Смятаме за първостепенна задача всеки курсист да може да употреби наученото не само в ежедневно общуване, а и на работното място или в университета. 

Затова изградихме стройна система от учебни материали на нашата онлайн платформа и за новите ни онлайн курсове по немски с учител на живо от виртуално присъствен вид. Така елиминирахме изцяло досадните и вече архаични начини например за учене на думи и създадохме виртуални онлайн речници за всеки курсист. Защото ученето на много думи продължава да бъде наша изпълнена учебна цел. Но те се учат в КОНТЕКСТ, в РЕПЛИКИ, в ИЗКАЗВАНЕ и затова са готови за употреба. Или пък публикувахме нашия стил на преподаване на граматичния материал - ясен, точен, без компромиси - достъпен за многократно гледане в различни дигитални форми. И включихме допълнителни упражнения, но точно по уроците, като подкрепа при ученето за пълно разбиране с обяснения и таблици.

И всичко това паралелно към онлайн уроците ни по немски с квалифициран учител, който уверено води курсистите напред и нагоре в овладяване на учебния материал по немски език. Учител, който може да обясни достъпно всичко веднага, учител, който винаги оказва нужната подкрепа в процеса на учене.

 

Всичко това вече е достъпно на един клик разстояние за всички, независимо от града, в който живееш. За възрастни по учебна система за немски за работа, за гимназисти по учебна система за младежи за вземане на сертификат по немски. 

Курсовете за обявените нива за гимназисти стартираме от 1.10 - график, дати и цени

Курсовете за обявените нива за възрастни стартираме след 4.10 - график, дати и цени.

Внимание - удължихме до 25.10 Мега Отстъпката от 14%. Възползвайте се от нашата оферта!

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *