Немски език с 10% отстъпка за ранно записване

Немски език с 10% отстъпка за ранно записване

Немски език с 10% отстъпка за ранно записване

С Отстъпка от цели 10% валидна за Ранно Записване стартират на 15 юни следващите онлайн курсове по немски за начинаещи и напреднали ученици в Езиков Център Виа Германика.

Обявени са:

Сертификатни курсове за гимназисти от 6 до 12 клас нива А1.1 - В1.2+. Те са предназначени за развиване на всички езикови компетенции и вземане на немски езиков сертификат за следване в Германия.

Всички курсове провеждаме в съвременната присъствена форма с учител в реално време по ZOOM. В тях може да участва всеки, където и да се намира.

Отстъпката за Ранно Записване е валидна до 15 май. Не пропускай срока! Групите ни са малки, защото обучението ни по немски се отличава с високо качество.

 

Какво да направиш, за да не изпуснеш отстъпката?

1. Прочети информацията за курсовете по немски за учениц, за да се запознаеш с формата и начина на провеждане.

2. Кликни върху твоето ниво по немски, за да научиш конкретните детайли по провеждането, записването и плащането на твоя курс специално.

3. Попълни формуляра за записване в края на интернет-страницата.

4. Ние ще ти върнем имейл с данните за банков превод.

5. През май месец ще се свържем с теб за учебници и други подробности за започване на курса.

Не знаеш какво е подходящо за теб?

Разреши този проблем веднага. Ако си ученик, инфото е тук. Ние провеждаме нашите курсове стриктно по Европейската Езикова Рамка, която е валидна от 2001 г. - не ги съкращаваме, не прескачаме материал, не правим само граматика. Ако все пак се колебаеш за нивото си, ние предлагаме безплатен тест. Заяви го с твоя имейл според нивото, до което си стигнал, за да ти го изпратим. Той автоматично определя нивото до 3 модула.

 

Има курсове специално за ученици?

Естествено! При нас учениците учат по сертификатна програма със свои връстници. Ние НЕ правим Общи курсове по немски за всички от 5 до 65 години, защото според възрастта целите са различни . Предстоящите курсове по немски за ученици започват на 15 юни. Те са супер интензивни и обхващат различни нива. Конкретните дати и цени за обявените нива са на тази страница.

 

Има курсове специално за възрастни?

За възрастни предлагаме разговорни курсове по немски за общуване в ежедневието и на работното място. Аспектите на разглежданите теми, лексиката и ситуациите са характерни за хора, които работят. Стартът на следващите курсове по немски за работа е през октомври - те са вечерни. И тогава ще има отстъпки.

 

Свържи се с нас сега!

Да уточним всичко и да планираме твоето учене без да губиш време! За да проговориш немски веднага! И да постигнеш твоите лични цели! Попълни формуляра по-долу. В празното поле можеш да зададеш твоите въпроси. Научи Немски с Нас с 10% Отстъпка. За целта - Запиши се до 15 май!

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *