Онлайн немски във Виа Германика

Онлайн немски във Виа Германика

Онлайн немски във Виа Германика

Ако си решил да учиш немски сериозно, за да можеш както да говориш, така и да разбираш казаното, прочети моля, какво обучение по немски език предлага Виа Германика и защо е известна с високото качество на езиковите си услуги.

 

Най-добрата школа по немски език

Немски Езиков Център Виа Германика - специализиран още от създаването си през 2001 година - заслужава реномето си на най-добрата школа по немски език. Ето защо:

Курсовете по немски език са с доказано най-голям обем усвоени знания и практически умения. Максимализмът и подкрепата на курсиста са основни положения в обучението. 

Продължителността на курсовете е оптимална. Темпото на учене е в златната среда: хем учебният материал може да се усвои лесно, хем курсът не е демотивиращо дълъг. 

Във Виа Германика се преподава съвременен немски в комуникативни ситуации. Така е създадена възможност не само за усвояване на езиковите компетенции, а и за надграждане на езика било то целенасочено или неусетно. 

Несъмнено за всеки, който иска наистина да научи немски, съотношението знания - цена във Виа Германика е изключително изгодно. Когато немският език е научен отлично, това всъщност е прекрасна инвестиция в добре платени работни места. В противен случай клиентът остава само с пропиляно време и пари.

 

Екслузивни онлайн курсове по немски без аналог в България

В настоящия динамичен свят Виа Германика прие предизвикателството на новите форми в езиковото обучение, защото те несъмнено са бъдещето. Създадохме онлайн курсове по немски, които наистина са без аналог в България. Причините за това са:

организирани са с грижа за учебния напредък на курсиста

не са пренебрегнати развиването на уменията говорене и разбиране

ръководят се от квалифицирани учители филолози.

знанията и уменията се тестват редовно, а пропуските и успехите се коментират с насоки 

Затова овладяването на езика е комплексно и може да се приложи веднага за общуване.

 

Във Виа Германика се предлагат 2 основни форми на езиково обучение по немски език - курсове по немски с учител live или със самоучител. Всички курсове са достъпни на собствената учебна платформа Онлайн Виа Германика след създаване на профил.

Онлайн курсовете по немски със самоучител са достъпни 24/7 и се провеждат с помощта на авторския самоучител на Гинка Витанова “Немският е лесен”. Те са за начинаещи и развиват всички умения по немски език с разговорни текстове за четене и слушане, ясни граматични теми и интересни интерактивни упражнения. Изключително изгодни за големия си обем те могат да се поръчат на още по-ниска цена, ако се купят няколко курса наведнъж. Валиден е принципът: Колкото повече, толкова по-евтино.  Голямото предимство на онлайн уроците по немски в самоучителя на Витанова е в това, че не граматиката е водещият принцип, както стана обичайно напоследък, а комуникативните ситуации по теми. Така умението Говорене заема централна позиция в онлайн курса, защото се усвояват лексика и реплики от говоримия език. Аудио записи подкрепят произношението и бързото научаване на думите, а немско-българският речник на края на всеки урок затвърждава наученото и дава възможност за бърз преговор. Цялата структура на самоучителя “Немският е лесен” следва практиките на комуникативната методика изключително успешно. Затова е един добър самоучител по немски език. Ако търсиш начин да учиш немски сам, влез в Онлайн Виа Германика сега и си направи учебен профил.

Онлайн курсовете по немски с учител на живо са виртуално присъствени и се провеждат по график, нива и възраст. Обявяват се на специалните ни страници в официалния ни сайт, като записването и плащането е онлайн - за гимназисти 8-12 клас тук, за възрастни тук. Това, което отличава курсовете по немски във Виа Германика са модерните учебни системи, с които другите не работят, малките групи само до 10 души и удобният график на учене. Освен живите часове в малки групи с квалифицирани учители всеки курсист има напълно БЕЗПЛАТЕН достъп до учебни материали и видеа на собствената учебна платформа Онлайн Виа Германика 24/7 конкретно към всеки взет урок по немски език. Има също обобщения и примерни тестове на преговорните части на учебника. Всъщност всеки курсист плаща 1 курс, но получава много повече - освен присъствено дистанционния с учител в група има безплатен достъп и до учебните ресурси създадени от нас онлайн 24/7 към всеки урок. Изгодно. Лесно. Научимо. А при поръчка и на онлайн курс по немски със самоучителя има естествено отстъпка с натрупване. Ако търсиш да учиш разговорен немски за общуване, виж графика за възрастни или ученици с дати и цени

Научи Немски с Нас онлайн с учител на живо или със самоучителя “Немският е лесен”! Изборът е твой. Претегли предимствата за теб лично, ще придобиеш гарантирано много знания и по двата начина. По-долу е формулярът за записване за онлайн курс с учител на живо.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *