График Немски за ученици 5 - 7 клас

График Немски за ученици 5 - 7 клас

График Немски за ученици 5 - 7 клас

С оглед на настоящата ситуация изпълняваме разпоредбите на изпълнителната власт в България и с това допринасяме за ограничаване на разпространението на корона-вируса. Затова присъствени и дистанционни курсове не планираме, предлагаме дигитални на нашата онлайн платформа. Ако желаеш да учиш немски индивидуално, регистрирай се тук. 

 

Виа Германика е специализиран Немски езиков център и по принцип не провежда масови курсове по немски език. Но тази година бройката на курсистите ще бъде силно ограничена с цел здравна безопасност и спазване на противоепидемичните добри практики. Записването е изцяло онлайн. То включва подаване на молба, попълване на декларация и внасяне на първата вноска по банков път. 

 

Виа Германика си запазва правото за промени в графика. По време на ваканциите и официалните празнични дни занятия не се провеждат.

Искаш ли твоето дете да учи немски с удоволствие? И то така, че да го ползва активно? Във VG-Schule това е възможно. С помощта на модерни езикови занятия с доказани полезни практики на провеждане и учители професионалисти, в които твоето дете ще се влюби. А и с неповторимите подаръци на Виа Германика - красиви, стилни, практични! Прочети подробната информация. Не се колебай, обади се на 0894 37 6667 още днес! Или направи запитване с контактния фомуляр по-долу. Нека твоето дете стане Виа Германче! Ще проговори немски веднага! И ще може да продължи направо в сертификатната ни програма за гимназисти!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *