Езикови курсове по немски език

Езикови курсове по немски език

2022-09-12 20:45:24
Езикови курсове по немски език

Защо и онлайн работим ефективно? Онлайн курс по немски  в синхронна форма

 

От 1 октомври в специализирания Немски Езиков Център Виа Германика за 21 пореден път стартират есенни курсове по немски за ученици от 8 до 12 клас. Те вече се провеждат онлайн, отчитайки дигиталните умения, но и настроения у подрастващите. Младите ни курсисти обаче отново ще работят под умелото ръководство на опитни и квалифицирани учители филолози с дългогодишен опит в преподаването на немския език като чужд. С помощта на платформата Zoom ще можем заедно да надграждаме не само знания, но най-вече езикови компетенции по немски език според изпитните изисквания за съответното ниво. Така в час ще водим диалози, ще упражняваме формулирането на тези, ще дискутираме по различни теми, но аргументирано и с подходящите изразни средства за нивото. В приятната учебна атмосфера, която нашите учители по немски умеят да създават, всеки курсист може да задава въпроси и да получава конкретни компетентни отговори. Така осъществяваме истински ползотворни занятия в нови онлайн форми за младежи, които обичат да учат практически и систематично.

 

Как и онлайн подкрепяме нашите курсисти ефективно? Паралелен онлайн курс в асинхронна форма 

 

В подкрепа на нашите ученолюбиви курсисти сме подготвили и втори ПАРАЛЕЛЕН курс на нашата платформа за тяхното ниво по уроци. Там именно в своя профил те ще могат да учат думи, граматика,  да се тестват или упражняват новия или преговорния материал. Неусетно, винаги, когато имат време, те вече могат да учат думите или да гледат презентации. Да, ученето на немски вече не е бреме, а приятно учебно занимание.

Искаш ли да опиташ?

Присъедини се към прекрасните ни курсисти! Научи немски с нас лесно. Възползвай се също от Мега Отстъпката от цели 14% при регеистрация до 15.09 с формуляра по-долу. Виж тук графика и цените. Стартът е на 1.10 - събота.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *