Езиков курс по немски онлайн

Езиков курс по немски онлайн

2022-05-27 12:15:36
Езиков курс по немски онлайн

Учи немски удобно на твоя компютър

Активирай веднага напълно безплатния Уводен Демо-Курс или пък безплатния урок по немски от курсовете по немски за начинаещи А1.1 или А1.2. Започни да учиш на твоя компютър модерно и комфортно, без компромиси в качеството, със самоучителя “Немският е лесен”. Той е достъпен във формата на е- учебник на Online Via Germanika - собствената безопасна интернет платформа на Езиков Център Виа Германика, където можеш да изграждаш твоя немски език без досадни реклами. 

 

Учи немски в пълен обем

Знай, че всеки курс включва по 6 урока по немски с до 20 раздела всеки. Важно е, че разделите са посветени на ключовите езикови компетенции, които те развиват последователно, както и на надграждането на лексиката и граматиката стъпка по стъпка. Кратки разяснения, практически правила и много интерактивни упражнения! Това прави ученето на немски лесно и удобно. А и изгодно, защото няма никакви допълнителни разходи - дори учебик не се заплаща.

 

Онлайн немски за начинаещи с нарастваща отстъпка до -20%

Поръчай бързо и лесно курс по немски за съвсем начинаещи от самоучителя на Гинка Витанова “Немският е лесен” и го активирай веднага. Учебният материал на курсовете отговаря на обема по нива. Той е подреден така, че да се учи активно чрез действие във всеки раздел. Затова се получава! 

Естествено не е за подценяване, че онлайн курсовете по немски в Онлайн Виа Германика са изключително изгодни според съотношението знания - цена. Направи ги за теб още по-изгодни с нарастващата отстъпка за брой курсове: Избери 2 курса и плати 10% по-малко, а при 3 курса цели 15% по-малко. И помни знанията по немски нямат давност и не им минава модата!

Влез  в Онлайн Виа Германика, регистрирай се и започни веднага. Без да губиш време!