Записване

Записване

Записване

Ефективните курсове по немски на Виа Германика се провеждат онлайн. За целта сме изградили собствена учебна онлайн платформа - Онлайн Виа Германика. С нейна помощ осъществяваме 2 различни вида онлайн курсове:

1. Дистанционни курсове по немски във Виа Германика с учител на живо. Записването за обявен курс става с формуляра по-долу. Втората стъпка е заплащането в нашата е-платформа, с което се активира профила на клиента за допълнителните учебни ресурси към курса. Обучението е само в малки групи по определен график. Курсове се обявяват редовно.

2. Онлайн курс по немски с онлайн самоучителя по немски на Гинка Витанова "Немският е лесен". Регистрацията е направо на нашата електронна образователна платформа, на която провеждаме това е-обучение в чист онлайн вид с електронен учебник в безопасна среда.  Ако сте съвсем начинаещ или малко напреднал, можете да учите немски успешно с този иновативен самоучител в индивидуална форма. Започвате веднага и учите със собствено темпо.

Преди да се запишете за езиков курс по немски в Езиков Център Via Germanika трябва точно да знаете нивото си. В случай, че не сте наясно с него, ето един общ тест за определяне на ниво, който може удобно да направите вкъщи. Установете  Вашето ниво като направите този входящ тест.  После се върнете на тази страница и вижте таблицата. Скалата по-долу е за системата на обучение в Езиков Център Виа Германика, подчинена изцяло на изискванията на ОЕЕР.

НИВО

ТОЧКИ

A1

0-8

A2

9-16

B1

17-24

B2.1.

25-34

B2.2.

35-43

C 1

44-54

След като сте установили най- общо нивото си, моля свържете се с нас, за да прецизираме степента на знанията Ви по модули според учебните системи, с които работим. Обадете се на 0894 37 6667 за консултация.

В случай, че всичко това е вече изяснено, използвайте моля за записване за курс този формуляр.

Или искате и вие да можете да мълчите на всички езици? Вижте видеото и се усмихнете!

Запишете се на дистанционен курс по немски възможен от всяко населено място с този формуляр.

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид курс по немски: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса :
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *