Записване за курс

Записване за курс

Записване за курс

Записването за дистанционен курс по немски във Виа Германика става с формуляра за записване по-долу. 

Освен това Виа Германика провежда е-обучение в безопасна среда на собствената си онлайн платформа Online Via Germanika. Ако сте съвсем начинаещ или малко напреднал, можете да учите немски успешно с онлайн самоучителя по немски на Гинка Витанова "Немският е лесен". Регистрацията е на учебната ни платформа.

Преди да се запишете за езиков курс по немски език в Езиков Център Via Germanika трябва точно да знаете нивото си. В случай, че не сте наясно с него, ето един общ тест за определяне на ниво, който може удобно да направите вкъщи. Установете  Вашето ниво като направите този входящ тест.  После се върнете на тази страница и вижте нивото си в таблицата. Скалата по-долу е за системата на обучение в Езиков Център Виа Германика, подчинена изцяло на изискванията на ОЕЕР.

НИВО

ТОЧКИ

A1

0-8

A2

9-16

B1

17-24

B2.1.

25-34

B2.2.

35-43

C 1

44-54

След като сте установили най- общо нивото си, моля свържете се с нас, за да прецизираме степента на знанията Ви по модули според учебните системи, с които работим. Обадете се на 0894 37 6667 за консултация.

В случай, че всичко това е вече изяснено, използвайте моля за записване за курс този формуляр, като не пропускате да отбележите вида на курса и датата, за които искате да се запишете!

Или искате и вие да можете да мълчите на всички езици? Вижте видеото и се усмихнете!

Запишете се на дистанционен курс по немски възможен от всяко населено място с този формуляр.

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид курс по немски: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса :
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *