Интензивен курс по немски за начинаещи А1.1

Интензивен курс по немски за начинаещи А1.1

ЛЯТО 2024 Ниво А1.1 за съвсем начинаещи ученици 12 - 19 години

100% синхронни занятия с квалифициран учител - филолог

Продължителност - 1 месец

Провеждане - курсът започва на 15 юни - събота.

През месец юни ще се провежда 4 пъти - в двата последователни уикенда: 15.06., 16.06., 22.06. и 23.06.

През месец юли занятията започват в понеделник на 1 юли и са всеки делничен ден от понеделник до петък. Натовареност - 3 учебни часа на ден.

Дати и час - 15.06.24 - 19.07.24 от 9.15 до 11.15 ч

Формат - супер интензивен присъствен онлайн формат по ZOOM с учител за целия курс - 100% синхронни занятия!!

Такса: 590 лв - 531 лв до 15 май с приспадната 10% Отстъпка за ранно записване 

Регистрация за курс -  Регистрирайте курсиста с формуляра по-долу. В полето със свободен текст напишете име и имейл на родител.

Плащане - Плащането на курса е директно на нашата учебна онлайн платформа Онлайн Виа Германика. Направете регистрация с данните на курсиста. Изберете курса А1.1 с учител за ученици. Следвайте указанията за плащане. Може да платите направо с карта или чрез банков превод. Ако заплатите в дните на Празничната оферта 3х1, ще се начисли отстъпка от 5% автоматично.

Допълнителен безплатен бонус - включена изпитна подготовка за ниво А1, онлайн речник по уроци на курса, допълнителни упражнения, граматични презентации от учителя на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика. Активира се преди началото на курса.

Учебна система - Klasse! ниво А1.1 специално за младежи, извеждаща до изпит за сертификат по немски език за А1. Ще вземем всички уроци и упражнения към тях от учебника и учебната тетрадка на учебника Klasse! A1.1. в реално време. Поръчва се онлайн.

Тип обучение - качествено в малки групи до 10 души в мотивираща атмосфера. Всеки курсист има възможност да е активен в час и да развива своите умения Говорене, Писане, Разбиране на реч при четене, слушане или гледане на видео. 

Невключен в таксата е учебникът. Той се закупува отделно. Струва около 50 лв. Включени в таксата са учебните занятия с квалифициран учител, достъп до учебните материали към всеки урок на курса на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика, заключителните писмен и устен изпити и удостоверението за завършен курс.

Запознайте се с принципите на нашата образователна дейност по сертификатната ни програма за ученици.

Допълнителна информация: 

Ако имате въпроси, моля използвайте формуляра и формулирайте запитването си в полето със свободен текст. Ще Ви отговорим веднага.

Ранно записване за продължението А1.2 - м. август.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *
Update cookies preferences