Интензивен курс по немски за ученици А2.1

Интензивен курс по немски за ученици А2.1

Есен 2024 - Ниво А2.1 по немски за ученици с ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 2 месеца

100% синхронни занятия с квалифициран учител - филолог

Важно! 10% Отстъпка за Ранно Записване до 5.08.2024.

Вид - интензивен сертификатен курс по немски специално за ученици

Продължителност - 2 месеца

Провеждане - вечерен: в понеделник и четвъртък . Натовареност - 3 учебни часа на занятие.

Дати и час на провеждане - 14.10.24 - 16.12.24 от 18.30 до 20.30 ч

Формат - присъствен онлайн формат по ZOOM с учител за целия курс 100% синхронни занятия

Допълнителни безплатни бонуси - включена изпитна подготовка за ниво А2, онлайн речник по уроци на курса, допълнителни упражнения, граматични презентации от учителя на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика. Активира се преди започването на курса.

Учебна система - Klasse! А2.1 в хартиен вариант специално за младежи, извеждаща до изпит за сертификат по немски език за А2. Ще вземем всички уроци и упражнения към тях от учебника и учебната тетрадка на учебника Klasse! A2.1. Поръчва се онлайн.

Тип обучение - качествено в малки групи до 10 души в мотивираща атмосфера. Всеки курсист има възможност да е активен в час и да развива своите умения Говорене, Писане, Разбиране на реч при четене, слушане или гледане на видео.

Такса: 567 лв с приспадната 10% Отстъпка за Ранно Записване до 5 август.  

За Ранно записване и Лоялност курсистите, които са посещавали наши курсове без прекъсване г., получават още 3% отстъпка.

Невключен в таксата е учебникът. Той се закупува отделно. Струва около 50 лв. Включени в таксата са учебните занятия с квалифициран учител, достъп до учебните материали към всеки урок на курса на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика, заключителните писмен и устен изпити и удостоверението за завършен курс.

Регистрация за курс -  Регистрирайте курсиста с формуляра по-долу. В полето със свободен текст напишете име и имейл на родител. На имейла на родителя ще получите информация за плащането и закупуването на учебниците. 

Плащане на курса - избраният от Вас курс може да заплатите по банков път. След регистрация с формуляра по-долу ще ви върнем имейл с банковата сметка и други подробности за записване в курса.

 

 

 

Допълнителна информация: 

Ако имате въпроси, моля използвайте формуляра и направете запитването си в полето със свободен текст. Ще Ви отговорим веднага.

Тест за определяне на ниво: Свържете се с нас моля за подробности.

Продължение на курса ниво А2.2 - Ранно записване - м. ноември

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *
Update cookies preferences