Интензивен курс по немски за ученици А2.1

Интензивен курс по немски за ученици А2.1

ЛЯТО 2024 - Ниво А2.1 по немски за ученици с ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 1 месец

100% синхронни занятия с квалифициран учител - филолог

Важно! 10% Отстъпка за Ранно Записване до 15.05.2024.

+ Лимитирана ПРАЗНИЧНА ПРОМО ОФЕРТА 3х1 по случай 24 май валидна в 3 дни: 24.05, 25.05, 26.05

Вид - супер интензивен сертификатен курс по немски специално за ученици

Провеждане - в събота и неделя 4 пъти през юни - 15.06, 16.06, 22.06, 23.06. През юли - от 1 юли /понеделник/ всеки делничен ден във фиксиран час. Натовареност - 3 учебни часа на занятие.

Дати и час на провеждане - 15.06.24 - 19.07.24 от 9.15 до 11.15 ч

Формат - присъствен онлайн формат по ZOOM с учител за целия курс 100% синхронни занятия

Допълнителни безплатни бонуси - включена изпитна подготовка за ниво А2, онлайн речник по уроци на курса, допълнителни упражнения, граматични презентации от учителя на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика. Активира се преди започването на курса.

Учебна система - Klasse! А2.1 в хартиен вариант специално за младежи, извеждаща до изпит за сертификат по немски език за А2. Ще вземем всички уроци и упражнения към тях от учебника и учебната тетрадка на учебника Klasse! A2.1. Поръчва се онлайн.

Тип обучение - качествено в малки групи до 10 души в мотивираща атмосфера. Всеки курсист има възможност да е активен в час и да развива своите умения Говорене, Писане, Разбиране на реч при четене, слушане или гледане на видео.

Такса: 610 лв. До 15 май с 549 лв с приспадната 10% Отстъпка за Ранно Записване.  

За Ранно записване и Лоялност курсистите, които са посещавали наши курсове през 2024 г., получават още 3% отстъпка. В дните на Празничната оферта ще получите 5% Отстъпка.

Невключен в таксата е учебникът. Той се закупува отделно. Струва около 50 лв. Включени в таксата са учебните занятия с квалифициран учител, достъп до учебните материали към всеки урок на курса на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика, заключителните писмен и устен изпити и удостоверението за завършен курс.

Регистрация за курс -  Регистрирайте курсиста с формуляра по-долу. В полето със свободен текст напишете име и имейл на родител. На имейла на родителя ще получите информация за плащането и закупуването на учебниците. 

Плащане на курса - избраният от Вас курс може да заплатите на нашата учебна платформа Онлайн Виа Германика. След регистрация с данните на курсиста изберете курс А2.1 с учител за ученици и следвайте инструкциите. Плащането може да стане с дебитна карта или като банко превод. Отстъпката ще Ви се начисли автоматично в дните на празничната оферта.

 

 

 

Допълнителна информация: 

Ако имате въпроси, моля използвайте формуляра и направете запитването си в полето със свободен текст. Ще Ви отговорим веднага.

Тест за определяне на ниво: Свържете се с нас моля за подробности.

Продължение на курса ниво А2.2 - Ранно записване - м. август

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *
Update cookies preferences