Интензивни курсове по немски

Интензивни курсове по немски

Интензивни курсове по немски

ЛЯТО 2024 - 100% синхронни занятия по немски с УЧИТЕЛ в РЕАЛНО ВРЕМЕ.

Искаш ли да научиш немски бързо? С квалифициран учител - филолог на живо? От юни в Немски Езиков Център Via Germanika стартират летните супер интензивни курсове по немски за начинаещи и напреднали УЧЕНИЦИ с 10% Отстъпка за Ранно записване.

 

Кои са другите важни предимства?

1. Интензивните ни курсове по немски за ученици ЛЯТО 2024 са сертификатни и продължават само 1 МЕСЕЦ.

2. Обучението ни е с изпитна насоченост. В него е включена работа по изпитните стратегии и тренинг с изпити на Гьоте-Институт, DSD I und II, TestDaF, ÖSD на всяко ниво. Тестовете са също с изпитни материали.

3. Курсовете ни по немски са СПЕЦИАЛНО за младежи - групите са само за ученици от 6 до 12 клас. Работим с учебни системи за младежи / а не общи / - със съответните теми и лексика, които са интересни за тази възраст и са включени като теми в изпитите за сертификат.

4. Умения, умения, умения!!! Наблягаме на немската граматика, но уменията са нашата цел. Особено 2-те най-трудни езикови компетенции говорене и слушане с разбиране, които изискват и най-много методически знания и опит, са ни приоритет.

5. Голям обем знания, перфектна стройна организация на учене в СИСТЕМА чрез различни канали, ясни изисквания и оценяване - формите на учене са съвременни, а собствените пропуски са поправени и изяснени. Диалогът учител - ученик е постоянен и градивен. Затова напредъкът е бърз, а знанията трайни.

6. Занятията са изключително разнообразни: като форми - класически, онлайн, с филми, клипове, презентации, диалози, упражняване на говоренето в час по двойки; като съдържание, като задачи. С подкрепата на опитни учители, загрижени за малките успехи на всеки ученик във всеки учебен час, тези занятия мотивират и поощряват към самоизява, изразяване на лично мнение и самооценка.

Кой може да се запише?

- Ученици от цялата страна, които искат да учат немски задълбочено, комуникативно и като инвестиция.

- Ученици от цялата страна, които имат часове по немски в училище, но не са доволни от нивото си. Но трябва да се направи тест. Това става бързо и лесно, защото тестовете за определяне на ниво са също онлайн. Регистрирай се с формуляра по-долу, опиши до кое ниво си стигнал в училище и ние ще ти върнем отговор.

- Всички обявени летни курсовете са в онлайн присъствено-виртуална форма с учител в реално време. Провеждат се по ZOOM. Затива за тях може да се запише всеки, който търси истинско обучение по немски, независимо дали живее във Варна, Бургас, Пловдив или София. Регистрацията е онлайн - бързо и лесно с 1 клик. Формулярът е в края на страницата.

Защо още да избереш Виа Германика - 10 важни причини можеш да прочетеш тук.

 

Ако имаш желание да учиш немски сериозно, системно и без компромиси в качеството, запиши се във Виа Германика - специализирана школа по немски с над 20 годишни традиции в качественото езиково обучение и съвременна визия. За нас ще е удоволствие да те подкрепяме в твоя път нагоре към практическите езикови знания!

И не забравяй!

До 15 май летните онлайн курсове по немски в нашето езиково училище са с 10% ОТСТЪПКА за РАННО ЗАПИСВАНЕ. При това както винаги с най-добро съотношение между цена и качество! А настоящите ни курсисти получават допълнително и Отстъпка за Лоялност.

Актуална информация за конкретното ниво, което те интересува, може да намериш на страницата ни Летни курсове по немски.

Имаш въпроси? Използвай този формуляр:

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *