Лятна немска занималня VG-Schule

Лятна немска занималня VG-Schule

Лятна немска занималня VG-Schule

VG-Schule – немското училище за деца: Полудневна немска занималня през юни

Искате ли и Вашето дете да може да говори няколко езика свободно? Смятате ли това за ценност? Ако отговорът Ви е положителен, прочетете нашето предложение за обучение по немски език за деца от началното училище. Защото Виа Германика има вече лятна учебна програма за месец юни, която ще даде възможност на Вашето дете да научи немски неусетно! Чрез разнообразни ежедневни занятия на и по немски език то ще може да се потопи в немска езикова среда в продължение на цял месец!

За да може Вашето дете да овладее немски език добре, то трябва да започне още докато е малко. VG-Schule Ви дава тази възможност. Защото VG-Schule е ключът към ефективно учене на немски чрез игри и забавления.

Какво предлагаме?

VG-Schule към Немски Езиков Център Виа Германика предлага лятна немска занималня в полудневна форма. Тя е насочена към деца от 6 до 9 години и ще се проведе през месец юни

Атрактивната учебна форма е част от цялостната учебна програма за ранно чуждоезиково обучение на Виа Германика. Отчитайки застрашителната липса на езиково многообразие за малките деца в Бургас, Виа Германика предлага за първи път на заинтересованите родители образователна форма извън клишето! Целта ни е децата да имат възможността да учат един вече рядко предлаган в българските образователни институции европейски език още от най-ранна възраст. И да не мислят за езикови граници.

Защо да изберете лятната немска занималня VG-Schule?  

Немската лятна занималня за деца е приятен и ефективен начин за непрекъснати езикови занятия и плавно натрупване на знания и най-вече компетенции по немски с помощта на класически и игрови форми. Учебното съдържание е разработено за тази възрастова група, а учебният ден на малките Виа Германчета ще преминава по учебна програма, в която ще се редуват учене на немски чрез музика, рисуване, гимнастика, стихове, говорене, писане, игри, слушане и гледане на специални фимчета, релакс упражнения и ..... Разнообразието е неизчерпаемо и развива не само езиковите заложби на децата, а и техния интелектуален и творчески потенциал. И спомага да учат с удоволствие. За целия месец децата ще получат 110 уч.ч немски под най-различна форма съобразен с тяхната възраст.

Как ще се провежда?

Скъпи родители,  с оглед на настоящата ситуация изпълняваме разпоредбите на изпълнителната власт в България и с това допринасяме за ограничаване на разпространението на корона-вируса. Затова присъствени курсове не планираме, а поради възрастта на децата не предлагаме и дистанционни. 

Вашето дете ще може да се потопи в уникалната немска среда на Езиков Център Виа Германика. Обучението е за деца от 1 до 3 клас и се провежда в малка група до 8 деца, за да може да се отделя внимание на всяко дете индивидуално. На ден децата ще имат х 5 уч.ч немски език с различна форма и съдържание. Част от занятията ще се провеждат по учебници точно за тази възрастова група. Това са последно поколение учебни системи по немски език. Ето дневната програма по и на немски език по часове и видове занятия.

Как да се запишете?

Записването става с подаване на молба в Езиков Център Виа Германика на ул. Македония 26 или онлайн с този формуляр. Телефонът за контакт – 0894 37 6667. Записването е за месец юни. Общите условия за езиково обучение във Виа Германика може да прочетете тук. Може да запишете Вашето дете за 1, 2, 3 или за всичките 4 седмици.

Какъв е срокът за записване?

Изготвили сме гъвкав план за посещения. Така можете да запишете детето си за каквата продължителност изберете. Отстъпка от 6% за ранно записване ползвате до 10 април само при посещение за целия месец. Окончателния срок на записване е 15 май.

Какви са таксите и условията за записване?

Прочетете условията за записване и внасяне на таксата на тази страница и изберете. Заплащането става след подаване на молба по банков път или в в офиса на Езиков Център Виа Германика. Обадете се на 0894 37 6667 за още информация или прочетете често задаваните въпроси. Занятията са езикови, имат комуникативна цел и са само групови.