Немски за възрастни

Немски за възрастни

Немски за възрастни

Какво винаги е отличавало обучението по немски на Виа Германика и дали това е твоята цел, можеш да разбереш на тази страница.

За всички над 18 годишна възраст Езиков Център Виа Германика предлага Разговорни курсове по немски специално за общуване на работа. Нашите курсове по немски са в модерна модулна форма като всяко ниво обхваща 2 модула. Така че можеш да започнеш и от втората част на нивото, ако имаш предварителни знания. Но от какво още ще спечелиш, ако ни избереш? Запознай се, кое ни прави точното място за теб:

+ Виа Германика е специализиран Немски езиков център от цели 20 години

+ на преден план в обучението по немски за възрастни във Виа Германика стои ГОВОРЕНЕТО

+ във Виа Германика ще учиш с хора на твоята възраст и твоята цел

+ във Виа Германика ще учиш немски с квалифициран учител филолог

+ във Виа Германика ще учиш по предварително обявен точен график

+ във Виа Германика не се записваш, за да чакаш да се събере група - датата на старта ти е известна

+ във Виа Германика научаваш немски, защото занятията са разпределени супер удобно

+ във Виа Германика учиш немски, за да получиш реални знания.

във Виа Германика получаваш легитимен документ за завършен курс, който не се заплаща допълнително.

Ако тези параметри отговарят на твоите очаквания и си решен да учиш сериозно,  Виа Германика е правилният избор за теб.

Съмняваш ли се, че няма да можеш да научиш немски, защото вече не си ученик? Е, не си единственият! Но всъщност ще се справиш по-лесно, отколкото си мислиш! Виж, причините:

Ще проговориш веднага! Защото ЕДИНСТВЕНО ние работим с учебници, които ЛЕСНО изграждат МНОГО знания точно за твоите цели. Те са разработени специално за общуване в немско езична среда за възрастни и са от най-ново поколение.  Затова са подходящи за всички, които търсят работа в Германия, Австрия или в немска фирма в България. С тях учиш в час с учител, а вкъщи можеш да учиш и на твоя смартфон! Модерно и класическо обучение в едно.

Ще проговориш веднага! Защото при нас НАИСТИНА ще говориш НА НЕМСКИ по време на занятията. И ще упражняваш точните фрази и реплики, които ще направят речта ти адекватна и наистина немска. Ще учиш немски и с учител и в интернет на твоя таблет или смартфон. Комбинирана учебна система, с която учиш с малко усилие и с постоянната ни подкрепа в час.

Ще проговориш веднага. Защото ЩЕ ИМАШ С КОГО! Нашето обучение е комуникативно, т.е. насочено към реално прилагане на езика веднага, и затова е групово. Скъпите частни уроци или накъсани занятия по двама или трима са скучно прекарано време без практически ефект! Защото ако не прилагаш преподадения материал на практика, научил ли си нещо изобщо?

Кога ще посещаваш? Прочети за формата на актуалните ни курсове по разговорен немски тук. Виж и кога е стартът на следващите курсове по немски специално за комуникация на работното място. 

Как да се запишеш? Лесно е. Подреди своите приоритети и ако немският език ти е на преден план, Виа Германика е твоят Езиков Център! Записването е изцяло онлайн на тази страница.  Или да направиш запитване с формуляра тук, като не забравиш да посочиш курса и датата му на започване в полето "Вашето запитване"!

Ако тези курсове не са ти удобни, запиши се за нашето онлайн - обучение със самоучител. Можеш да тестваш напълно безплатно. То е напълно автоматизирано и индивидуално. Очакват те и безплатни онлайн упражнения, ако вече имаш знания по немски и искаш да се позабавляваш учейки. Научи Немски с Нас в присъствена или онлайн форма!  Придобий знания, които можеш да приложиш ВЕДНАГА! 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *