Немски за съвсем начинаещи от цяла България

Немски за съвсем начинаещи от цяла България

2021-09-26 09:39:24
Немски за съвсем начинаещи от цяла България

Учи немски онлайн удобно от вкъщи с учител в реално време. Курсовете ни по немски за абсолютно начинаещи започват съвсем скоро. Избери Виа Германика, защото ние предлагаме курсове по практически немски за всяка възраст по различни програми, а не общ немски.

Научи Немски с Нас в малка група с преподавател филолог на живо. Стартираме в удобни часове и интензивно провеждане. 

Следващият старт по дати: 

 

5.10.21 - Интензивен курс по немски за съвсем начинаещи възрастни над 18 год. Курсът е комуникативен, в центъра на уроците е разговорният немски език, който се използва за общуване в ежедневието и на работното място. Учебникът предлага многоканално учене на немски, което облекчава научаването на материала. Виж графика тук и направи своята регистрация с формуляра по-долу. Или направо се обади на 0894 37 6667.

 

9.10.21 - Съботно-неделен курс по немски за съвсем начинаещи ученици 8-12 клас. Курсът е сертификатен, в центъра на всеки урок е развитието на всички езикови компетенции и изграждането на изпитни умения. Учебникът е специално за тази възраст, темите са интересни и мултимедийно изградени. Виж графика тук и се регистрирай за курс с формуляра по-долу. Или се обади на 0894 37 6667.

 

И двата курса по немски за съвсем начинаещи са дистанционни и присъствено-виртуалните занятия се провеждат по Zoom. Достъпни са за всички, които желаят да учат немски активно, модерно, удобно и с отличен резултат. Мястото вече няма значение - важно е желанието и целта.

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *