Обучението по немски за ученици: 5 знакови елемента, които ще ти харесат

Обучението по немски за ученици: 5 знакови елемента, които ще ти харесат

Обучението по немски за ученици: 5 знакови елемента, които ще ти харесат

Ако си гимназист, започни да учиш немски като втори чужд език. Избери Виа Германика и ако искаш, ще го овладееш на високо ниво. Прочети, какво да очакваш от сертификатните курсове по немски в Езиков Център Виа Германика. И защо за всички, които са ги завършили, изпитите по немски и следването в Германия и Австрия не представляват проблем.

 

Сертификатните курсове по немски във Виа Германика и техните ПЕТ знакови елемента:

Винаги вземаме едно цяло ниво 

Модулно обучение в сертификатните курсове не предлагаме. Причината за това е свързаността на новия и преговорния материал вътре в нивата. Така можем да осъществим  успешно цикъла на учебния процес за цялото ниво, състоящ се от нов материал, първично затвърждаване, вторично затвърждаване, преговор.

На всяко ниво има определен допълнителен материал 

Този материал преговаря, разширява и задълбочава езиковите знания според целите и темите на уроците. Преговорът на тематични кръгове е изключително важен етап от процеса на сигурното научаване. Така знанията по немски стават трайни и коректни.

Знанията и уменията се тестват редовно 

При нас това означава точно определена регулярност, за която курсистът може да се подготви, което е и наша цел. На всеки 3 урока проверяваме лексикалните и граматични знания, както и уменията слушане и четене, говорене и писане. Всяко ниво завършва с вътрешен заключителен изпит – писмен и устен.

Оценяването на всички езикови компетенции е единно за всички нива

Изискванията са прозрачни, ясни и точни. Те се разясняват конкретно, коментират се с грижа, а оценката се обосновава. Така всеки курсист постепенно изгражда точна представа както обема на собствените си знания, така и за стратегиите на работа при тестване и за своите грешки. При това тестовите задачи винаги са с изпитни формати.

Обучението е само в групова форма

Усвояването на всеки език е социална дейност. Дори и на майчиния език. Сертификатните ни курсове обхващат всички езикови компетенции, за тяхното успешно развиване най-удачната форма засега е груповата. Така всички курсисти могат да учат и един от друг, да обогатяват общата си култура от мнението на другите и най-важното: ДА ОБЩУВАТ! 


Със сигурност ще ти допадне също приятната учебна среда, кътовете за отдих и цветовата мотивираща атмосфера на нашия изключителен учебен център. А също и известните ни немски тематични партита. Ще можеш да покажеш и ти твоята креативност или твоите нагласи да учиш немски по нестандартен начин. 

Ако искаш да научиш немски наистина и това да стане оптимално бързо и качествено, избери Виа Германика! Обявените актуални курсове и сроковете за записване можеш да намериш на тази страница.

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *