Онлайн курс немски

Онлайн курс немски

Онлайн курс немски

Следващите online live курсове по немски език в Немски Езиков Център Виа Германика започват януари 2023 г. Нашите коледни предложения са за групово онлайн обучение по немски за начинаещи и напреднали с учител филолог на живо. С традиционната 10% Коледна Отстъпка.

 

Как са организирани нашите онлайн курсове по немски? Защо се отличават с качество и ефективност и в тази модерна форма на провеждане? И защо всеки може да научи немски с нас онлайн?

 

Вече над 20 години курсовете по немски във Виа Германика се отличават на образователния пазар с практически полезно съдържание и активна подкрепа за курсиста. И с най-добро съотношение между цена и качество, защото:

 

В курсовете по немски във Виа Германика:

ще изучавате немски така, че да можете да общувате свободно

ще ви преподават опитни преподаватели филолози, които могат да обясняват точно

ще работите в час активно над четене, писане и най-вече слушане с разбиране и говорене

ще учите актуален, жив немски разнообразно и интерактивно с цел общуване в ежедневието по теми според възрастта.

 

Ще успеете да се справите с немския език успешно, защото ще учите по много начини :

1. класически с хартиен учебник и учител в реално време по време на целия курс

2. онлайн в Онлайн Виа Германика чрез виртуален учебен речник, граматични видеа, презентации, допълнителни упражнения, съвети за учене достъпни 24/7 - Вашият голям безплатен бонус за успешно учене

3. офлайн със специално приложение чрез филми, интерактивни упражнения, упражнения по фонетика и лексика, анимации към учебната система

 

Тази адекватна за съвременния курсист  КОМБИНАЦИЯ допринася много за успешното и лесно учене на немски. Създадохме добри и лесни условия за преговор на преподания материал и допълнителни целенасочени упражнения за преговор и затвърждаване на учебния материал съвсем целенасочено към всеки урок, а не общо! Доказателство, че успехът на всеки курсист е важен за нас.

Разговорните ни курсове по немски за възрастни са практически ориентирани и се провеждат по модули. Не се учи нищо излишно! Защо ще проговорите немски и Вие, може да прочетете тук.

Сертификатните ни курсове по немски за ученици са с включена изпитна подготовка на всяко ниво и са комуникативно насочени. Защо всеки младеж може да превърне немския език в своя инвестиция, може да прочетете тук.

Актуални курсове по немски език online live за възрастни и ученици.

1. Разговорни курсове за ВЪЗРАСТНИ от 18 год.

А1.1 Разговорен немски за общуване в ежедневието:

Курсът по немски ниво А1.1 е за абсолютно начинаещи възрастни. Започва се от азбуката, но напредъкът е бърз. За кратко време ще можете да водите диалози или да правите описания с точния набор от думи, поставени в коректни изречения.

Предлагаме го в предпочитената вечерна форма с продължителност около 2 месеца. Прочетете още подробна информация.

 

А1.2 Разговорен немски за общуване в ежедневието:

Курсът по немски ниво А1.2 е за начинаещи възрастни, които са учили немски и вече са овладели първата половина на Ниво А1. Продължаваме с развиване на говоренето вече и за минали събития, разширяваме тематичната лексика в ситуации за работното място. Учебният напредък е бърз.

Прочетете още подробна информация.

 

B1.1 Разговорен немски за общуване в ежедневието: 

Курсът по немски ниво B1.1 е за напреднали възрастни, които вече са овладели немския език на елементарната степен А2. В този курс развиваме говоренето в ситуации на работното място и в ежедневието вече на много високо ниво. Лексиката е от съвременните аспекти на професионалния живот в немскоезичните страни и отразява настоящите теми за общуване във фирми от днешен тип.

Прочетете още подробна информация.

 

B1+ Разговорен немски за общуване в ежедневието НОВО: 

Курсът по немски ниво B1+ е за напреднали възрастни, които вече са овладели немския език на ниво В1. Развиваме говоренето в ситуации на работното място и в ежедневието вече на много високо ниво. Този учебник е мостът към ниво В2, като подготвя лексиката и обобщава граматиката за ниво В2. Темите са от съвременните аспекти на живота в немскоезичните страни.  

Прочетете още подробна информация.

 

Информация за дати и цени на обявените курсове за възрастни, отстъпки и записване може да намерите на тази страница.

 

2. Сертификатни интензивни курсове по немски за УЧЕНИЦИ от 8 до 12 кл.

 

На всички гимназисти от цяла България, които искат да учат немски прилагайки го на практика,

Езиков Център Виа Германика предлага от Нова година 4 нива за начинаещи и напреднали. Всички курсове са обемни, дневни, достъпни от цяла България, с учител на живо по Zoom, с допълнителни бонус упражнения, преговор и обобщения, както и виртуален речник към уроците на нашата интернет платформа Онлайн Виа Германика

А1.1 Сертификатен немски за начинаещи ученици

Курсът е съботно-неделен и е за съвсем начинаещи гимназисти, които не са учили немски език. Води се по учебник за тяхната възраст и е комуникативен по характер. Напредъкът е изключително бърз, диалогичната форма е на преден план. Почти целият нов материал е с аудио файлове, което позволява бързо да се заличат интерференциите от английския език, който сега младежите учат от детската градина. Развива се и новото умение - гледане и слушане с разбиране.

Прочетете още подробна информация.

 

А1.2 Сертификатен немски за ученици

Курсът е съботно-неделен и е за начинаещи гимназисти, които вече са минали учебника А1.1. Води се по учебник за тяхната възраст и е комуникативен по характер. Темите са подходящи за възрастта на младежите, затова напредъкът е изключително бърз. Почти целият нов материал е с аудио файлове, което позволява изграждането на добро произношение. Развива се новото умение - гледане и слушане с разбиране.

Прочетете още подробна информация.

 

А2.2 Сертификатен немски за ученици

Курсът е съботно-неделен и е за гимназисти, които искат бързо и системно да завършат ниво А2, с което се овладява първата езикова степен. Води се по учебник за младежи до 18 г и е комуникативен по характер. Целенасочено се изграждат лексиката, граматиката и разбирането по темите за това ниво. Развива се новото умение - гледане и слушане с разбиране.

Прочетете още подробна информация.

 

В1+ Сертификатен немски за ученици

Курсът е дневен и е за гимназисти, които са завършили ниво В1, но имат пропуски в лексиката и в комуникацията. Води се по учебник за средната степен на ученици, които имат за цел да се явят на изпит за сертификат по немски език или искат да подобрят немския си. Целенасочено се изграждат лексиката, граматиката и разбирането по темите, които подготвят успешното усвояване на материала на ниво В2.

Прочетете още подробна информация.

 

Графикът за курсовете по немски за ученици с всички конкретни данни и цени е публикуван на тази страница. Можете да се запишете и тук с формуляра по-долу. Или се обадете на 0894 37 6667 за експертна помощ, ако имате колебания. За всички други нива можете да използвате индивидуалната ни форма за обучение.

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *