Онлайн немски за начинаещи във Виа Германика

Онлайн немски за начинаещи във Виа Германика

Онлайн немски за начинаещи във Виа Германика

Гинка Витанова: 3 фактора за лесно и успешно учене на немски език

Отговаряйки на новите тенденции в изучаването на немски език в Езиков Център Виа Германика сме създали специални онлайн учебни програми по немски език за възрастни.Те са достъпни от цяла България и Европа. Разполагаме с наша собствена образователна платформа, където се предлагат курсове за абсолютно начинаещи по разговорен немски език в 2 разновидности: 

дистанционно с учител на живо и 

онлайн с електронен учебник тип самоучител. 

 

Смяташ, че така едва ли можеш да научиш немски? 

Със сигурност страховете ти са напразни! Просто не си учил по тези начини и не ги познаваш. Но с тях ние ти предлагаме предимства, които правят изучаването на немски език лесно и трайно. Защото сме изградили учебна система по уникален начин с грижа за теб - нашия курсист. 

 

Защо ще научиш немски с Виа Германика? При това удобно и евтино от вкъщи?

Защото нашите съвременни дигитални форми за обучение по немски език се базират върху 3 важни стълба:

 

1. Учебниците по немски , по които се води онлайн обучението във Виа Германика са различни за двете му форми. Общото обаче е, че акцентират върху 2 неща:

практически езикови умения по немски, които да се прилагат веднага в ежедневието

уроци по немски с разговорния жив език за общуване, който се говори сега.

 2. Комбинация от форми за учене на езика, които ние сме подбрали, съчетават класическото и съвременното онлайн обучение по немски език. Ученето онлайн и офлайн успешно се допълва, за да се подпомогне не само разбирането, а и усвояването на учебния материал чрез 

интересни интерактивни упражнения учебни видеа  собствени презентации

автентични аудио записи  логично и надграждащо подреждане не учебния материал за лесно и пълно усвояване тестове за проверка на знанията 

 3. Нашите преподаватели са филолози. Квалифицирани и опитни те “водят” курсистите плавно от урок на урок до пълно усвояване на учебния материал и се грижат за техния учебен прогрес. 

Разбираемо обяснени и подредени уроци, за да дават резултат веднага, задачи за самостоятелна работа ясни за всеки, допълнителни интерактивни упражнения за преговор и затвърждаване, тестове, които наистина изпитват не само знания, но и езикови умения.

 

И така: Кръгът преподаване - научаване - изпитване е успешно затворен. И е ефективен за всеки, който си е поставил за цел да научи немски, за да го използва в практиката. Независимо дали учителят е дистанционно на живо или асинхронно онлайн.

 

Именно тези 3 фактора са фундаментът на нашия успешен продукт - онлайн курсове по немски език в различни нива. Опитай и ти. Ще се увериш бързо, че ще научиш немски отлично. Избери си:
1. Онлайн обучение със самоучителя “Немският е лесен” за съвсем начинаещи- регистрирай се тук сега, тествай безплатно и започни да учиш веднага.

2. Дистанционно обучение с учител на живо - информирай се тук за графика, датите и таксата с отстъпка за ранно записване. Заяви участие с формуляра, ако избереш да учиш немски с нас.

 

След завършване на курса винаги се получава удостоверение за участие с резултатите от обучението. Записването и заплащането са онлайн.