Промоционален онлайн курс по немски за начинаещи

Промоционален онлайн курс по немски за начинаещи

Промоционален онлайн курс по немски за начинаещи

Търсите бърз курс по немски? Само сега - 6 седмичен вечерен курс по немски за възрастни съвсем начинаещи в дистанционна форма: 

Интензивен. Ефективен. Удобен. И с промо цена по случай 1.11 - Деня на будителя. 

От 1.11.2022 г. Езиков Център Виа Германика стартира Интензивен ВЕЧЕРЕН курс по учебната ни програма Немски език за възрастни ниво А1.1. Курсът по немски език е за съвсем начинаещи и е виртуално присъствен с учител live. Регистрирай се още днес лесно онлайн с формуляра по-долу, за да запазиш твоето място в курса и учи немски удобно през деня 3х седмично: вторник, сряда и петък от 17.30 ч. вечер. Продължителността на курса е само 6 седмици с гарантирано пълно потапяне в света на немския език! 

За кого е подходящ промоционалния курс по немски от 1.11?

За всички над 18 години от цяла България, които желаят да се научат да говорят и разбират съвременния немски език. Допълнителните условия са: добра интернет връзка и желание за бързо и трайно натрупване на знания по езика. Курсът по немски е за абсолютно начинаещи - започва се от азбуката. Темите и диалозите, които ще обхванем, са предназначени за общуване в ежедневието и на работното място.

Как са организирани занятията?

Интензивният курс е за разговорен немски с натовареност от 9 учебни часа седмично. Занятията са концентрирани в 1 месец и половина от 1.11 до 13.12 – във вторник, сряда и петък по 3 учебни часа с начало 17.30 ч. Провежда се в дистанционна форма по Zoom с учител филолог на живо. Курсът е насочен изцяло към комуникация в ежедневието и на работното място и основната му цел е успешното говорене и разбиране при разговор. Напредъкът е изключително бърз, лексиката и ситуациите  на говорене са актуални и отразяват начина на комуникация в днешна Германия и Австрия. Естествено без граматика и упражнения няма да минем – те са необходими, за да може всеки да структурира правилно своето изказване. Но и те са подчинени на нашите главни цели - езиковите умения Говорене и Слушане с разбиране!

Уроците по немски се провеждат дистанционно и са достъпни за хора от цяла България. Обучението е многоканално и подкрепата за курсиста е активна. Как точно ще се учи немски? Какви са датите и цените? Всичко за онлайн обучението ни по немски специално за работа сме обобщили на тази страница.

Модерни форми и богато учебно съдържание - в Езиков Център Виа Германика винаги сме били в крак с актуалните образователни тенденции. Практически насоченото съдържание е отличителната черта на курсовете ни по немски. С включването на новите дигитални форми на работа те се обогатиха още повече. Ако искаш и ти да проговориш и да се научиш и да комуникираш  НА немски, регистрирай се за дистанционен курс по немски във Виа Германика. Научи Немски с Нас бързо, лесно и удобно!  Без да губиш време за пътуване. Запиши се с формуляра по-долу навреме. Ще получиш обратна информация за следващите стъпки по имейл. 

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *