Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Разговорен Немски за работа

Искаш да учиш немски? Систематично и супер ефективно? За да общуваш на работното си място уверено? Можеш да постигнеш това с разговорните курсове по немски за възрастни във Виа Германика. 

Защо нашите курсове са подходящи за теб? Защото са курсове за общуване специално за работа. За да работиш с немски, всъщност трябва да разполагаш с многоброен набор от думи според ситуациите, в които попада един служител на работното си място. 

Затова  Езиков Център Виа Германика продължава да предлага курсове по разговорен немски за комуникация на работното място и ежедневието за всяко ниво.

Актуалният ни график включва:

разговорен вечерен и съботно/ неделен курс за съвсем начинаещи А1.1

разговорен вечерен курс по немски А1.2

разговорен вечерен курс по немски А2.1

разговорен вечерен курс за напреднали В1.1

Важно!! Тези курсове по немски във Виа Германика се предлагат във виртуално- присъствена форма. Учител в реално време преподава, обяснява и ръководи учебния процес по класическия начин. Освен това на нашата платформа всеки курсист има на разположение цял онлайн курс с материали, презентации, обяснения от часа към всеки урок за успешна подготовка за следващото занятие. Участие могат да заявят желаещи от цялата страна. 

 Дистанционни Разговорни курсове по нива според ОЕЕР        

- Разговорен Немски за съвсем начинаещи:  ниво А1.1 - започва се от азбуката и постепенно се натрупват над 800 думи в ситуации

- Разговорен Немски за малко напреднали: нива А1.2 и А2.1 - по актуални теми със съвременна лексика и текстове за слушане и четене. Вземат се по около 800 лексикални единици, които бързо стават активни, защото са вкарани в ежедневни ситуации.

- Разговорен Немски за напреднали: нива В1.1 - по актуални и изпитни теми със съвременна лексика. Текстовете за слушане и четене са от различни източници, включително и публицистични. Темите за говорене са конкретно за общуване на работното място на високо ниво.

Курсовете по разговорен немски ще се провеждат  дистанционно в комбинирана форма -  синхронна и асинхронна: с учител на живо - присъствено-виртуално, онлайн и офлайн.

 Какви са стандартните характеристики на дистанционните курсове по немски във Виа Германика?

Групите са малки

Занятията се провеждат с квалифициран учител на живо,  асинхронните са 24/7.

В уроците е включен жив, съвременен, разговорен немски. Набляга се на комуникацията.

Учебната система се заплаща допълнително. Учебникът и учебната тетрадка струват около 40 лв.

Как да се запишете?

До 15.09 всички курсове са с МЕГА Отстъпка от 14%.  Възползвайте се да учите немски с нас не само качествено, а и по-изгодно.

Плащането може да се извърши след имейл от наша страна с точни указания, удобно с карта. С плащането активирате Вашия учебен профил за курса.

Обадете се на 0894 37 6667 за консултация, запитвания и разяснения.

Графика на курсовете по немски за възрастни, конкретните дати и цени са публикувани на тази страница в сайта ни. Там ще намерите и указания за записването.

Това е формулярът за записване за курс.

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *