10 причини да изберете Виа Германика

10 причини да изберете Виа Германика

10 причини да изберете Виа Германика

И всички те гарантират отлично владеене на немския език - говоримо и писмено. Естествено, ако това е вашата цел!

Интензивните есенни курсове по немски във Виа Германика се провеждат в групи според възрастта - отделно за възрастни и гимназисти. Тази учебна година започваме ударно в края на септември  нива А1 - В1. Записването е разсрочено - 1. вноска е за първата част на нивата. Втората е преди продължението, което следва след кратка пауза според календара. Курсовете по немски са ДОСТЪПНИ за  всички желаещи от ЦЯЛА България. Те са подходящи за тези, които искат да започнат да изучават немски език или да го надграждат успешно и детайлно, ЗА ПРАКТИЧЕСКО ИЗПОЛЗВАНЕ. 

Всеки заинтересован за предстоящите есенни курсове има възможността да се запише в рамките на 1 месец с онлайн формуляра по-долу с 14% МЕГА отстъпка за ранно записване

Защо да изберете онлайн курсове по немски на Виа Германика? Със сигурност солидната финансова подкрепа е отлична причина, но прочетете още 10 СЪЩЕСТВЕНИ ПРИЧИНИ:

1. групите са хомогенни - курсистите са връстници и имат сходни интереси

2. обучението е многоканално -  на живо, онлайн и офлайн - направили сме комбинация от форми за учене за всякакви учебни навици в 1 курс.

3. учебните системи са специално за тази възрастова група

4. темите на уроците са актуални и с аспекти, насочени към хора, които учат активно.

5. стриктната ни учебна програма включва подготовка на обновените изпитните стратегии за вземане на езиков сертификат по немски, ако това е целта.

6. работи се по всички ключови умения активно според новите езикови изисквания

7. изгражда се умението говорене в типичен разговорен стил според възрастта чрез активна комуникация

8. изучаваният немски е актуален, съвременен, жив

9. на нашата е-платформа Онлайн Виа Германика по уроци са качени материали от проведеното занятия, дигитален речник за сваляне и допълнителни упражнения по преценка на преподавателя - един 2. напълно безплатен онлайн курс по немски в подкрепа на учащите.

10. формата на провеждане е дистанционна с видео връзка и учител експерт на живо.

Обучението по немски е интензивно. Курсовете са разнообразни - дневни, вечерни, съботно-неделни - за всеки има подходящата форма.За още подробности прочетете специалната информация в сайта ни. Записването и заплащането става удобно онлайн от месец август, конкретни дати и цени за възрастни ще намерите на тази страница, а за ученици тук.

Ако обаче желаете, може да използвате онлайн формуляра по-долу за регистрация и въпроси. Или се обадете на 0894 37 6667.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *