Дистанционно обучение по немски за възрастни

Дистанционно обучение по немски за възрастни

Дистанционно обучение по немски за възрастни

Накъде те води твоят път? Може би към немския език? В последно време той определено е необходим за намиране и започване на добре платена работа. Но за да работиш с немски трябва да говориш езика плавно и уверено. За целта е необходим богат набор от думи за ситуациите, в които попада един служител на работното си място. 

Езиков Център Виа Германика продължава единствен да предлага курсове по разговорен немски специално за общуване на работното място по нива. Те са предназначени за хора над 18 години, които го учат с цел работа

Актуалните предложения се отнасят за ниво А1, А2 и В1. Крайният срок за записване е 5 дни преди началото на курса. Но срокът за отстъпките може да е изтекъл! Така че избери си курс сега!

 

Какви дистанционни курсове по немски започват скоро?

 

Супер интензивни, дневни, съботно-неделни, вечерни - курсовете по немски във Виа Германика са удобни за всеки, който иска да НАУЧИ немски в СИСТЕМА и ТРАЙНО!

1. Важно! Курсовете по немски са специално за работното място и общуване в ежедневието.

2. Инфо - Курсовете по немски с учител на живо ще стартират от края на септември за нива А1, А2 и В1.

3. Отстъпки Ранното записване ще стартира през месец август. Тогава ще публикуваме всички дати и такси, както и сроковете за Мега Отстъпката тук.

 

Как се провеждат дистанционните курсове във Виа Германика?

 

Курсовете по разговорен немски се провеждат многоканално - с учител на живо, онлайн и офлайнКакво означава това?

Занятията с учител на живо са дистанционни в присъствено-виртуална форма. Организираме ги с помощта на видео - платформата Zoom. Занятията започват в определения час в групова форма. Провеждат се с учител филолог на живо по публикувания график. В час се работи по учебния материал на учебника, обяснява се граматиката, правят се текстове за слушане и четене, упражнява се лексиката, правят се диалози, развива се умението Говорене. С помощта на виртуална дъска, ясни презентации, аудио- и видео записи материалът се усвоява отлично.

Освен това всеки курсист има онлайн достъп до предварително подготвените от нашите преподаватели работни материали, учебни речници и презентации, които са достъпни на нашата  е-платформа Онлайн Виа Германика. Те служат за самоподготовка и преговор.

А на смартфона си всеки курсист може да инсталира безплатно мобилно приложение с учебни ресурси към учебната система - интерактивни упражнения, филми, упражнения за слушане, фонетика, странознание. И така да учи офлайн, където и да е. Все още се чудиш? Прочети още 10 причини да избереш Виа Германика за твоето обучение по немски език.

 

Как става записването?

регистрацията за дистанционен курс става онлайн 24/7 с формуляра по-долу

След регистрацията ние ще се свържем с Вас за следващата стъпка. Плащането е онлайн с дебитна карта.

За всякакви въпроси ни пишете или се обадете се моля на 0894 37 6667. Уверете се, че курсовете са ви удобни и се запишете с онлайн формуляра в най-добрата езикова школа специализирана по немски език.

Виж график и цени

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *