Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни курсове по немски за гимназисти с МЕГА Отстъпка 

 

Есенните курсове по немски за гимназисти са с цели 14% МЕГА Отстъпка за Ранно записване. Записването с Мега отстъпка е до 15.09.22 включително.

 

Утвърден факт е, че курсовете по немски за гимназисти на Виа Германика подготвят изключително сериозно по всички езикови компетенции, защото са сертификатни по характер. Като своя крайна цел те подготвят за езиковия сертификат по немски ТестДаФ. С него може да се кандидатства във всички университети в Германия, Австрия и Швейцария или да се докажат знания по немски език при кандидатстване за работа.

 

През последната година станахме участници в коренна промяна в образователния сектор, в това число и в чуждоезиковото обучение. Съзнавайки изцяло големите преимущества на модерните онлайн форми на обучение, ние залагаме на модела на бъдещето - моделът, който приляга на това изцяло дигитално поколениеЗатова в Езиков Център Виа Германика въведохме нова, гъвкава организация на занятията. 

 

Тя е изцяло съобразена с дистанционните и онлайн форми на работа и възможностите на курсиста за концентрация и успешно учене в електронна среда.          

Записването е по модули с онлайн формуляр или на телефон 0894 37 6667. Модулите следват един след друг - едно цяло ниво ще вземем само за 4 месеца учебно време, разпределени в двете календарни години.         

Курсовете са достъпни за всеки, независимо, къде живее и се провеждат регулярно без неочаквани обрати, наложени от външни обстоятелства.

 

Ето параметрите на есенната ни програма по немски за големи ученици:

 

 Какъв вид са курсовете по немски?

Есенните курсове по немски и тази година са групови, хомогенни, качествени и с точно премерена натовареност. Те ще се провеждат дистанционно в хибридна форма - на живо с учител - филолог и асинхронно с материали подготвени от учителя. Синхронните занятия ще се провеждат с помощта на видео платформата Zoom.

Асинхронните занятия се провеждат с помощта на нашата учебна платформа Онлайн Виа Германика по материали от преподавателя.

 

Кои нива предлагаме?

А1, А2, В1 - 1. част на всяко ниво / ½ ниво /. Всички, завършили първия модул продължават от януари 2023 с втората част на курсовете за завършване на 1 цяло ниво.

 

Кога ще се провеждат?

Интензивно от 1 октомври до 3 декември - А1, А2, В1 - 1. част на всяко ниво. Занятията ще се провеждат всяка събота и неделя х 3 учебни часа. Ако имате въпроси, обадете се моля на 0894 37 6667 за разяснения.

 

Кой може да се запише за курс?

Всички гимназисти, независимо от населеното място, които искат да научат немски на високо ниво с цел активно ползване. Езиков Център Виа Германика работи стриктно по актуализираните изисквания на Европейската Езикова Рамка за първи чужд език. 

 

Какви условия трябва да изпълните?

За провеждането на курса трябва задължително от Ваша страна да са осигурени: 

а. отлична интернет-връзка

б. приемно устройство и 

в. работеща камера за синхронните занятия. 

 

Как да си определите нивото за курса, ако сте учили немски?

 

Учебникът, по който сте учили в училище, ако го учите като 1. чужд език или удостоверението за завършен курс в езикова школа, ако сте посещавали такава, трябва да показват ясно вашето езиковото ниво. Ако все пак не сте сигурни, моля обадете се за консултация на 0894 37 666. При събеседването ще се прецени, дали и какъв тест за ниво е необходим.

Как да се запишете за курс?

Може да се обадите на 0894 37 6667 за бърза регистрация по телефона. Или пък супер удобно с формуляра на тази страница. Записването с Мега Отстъпка е до 15.09.2022 г. или до изчерпване на местата. Внасянето на таксата е в следваща стъпка.

Кога и как ще заплатите таксата на курса?

Заплащането е онлайн с дебитна или кредитна карта или банков превод преди започване на курса - от август до 22.09. Всички записани до 25.09. ще бъдат уведомени на имейла, който са предоставили.

 

Какво влиза в таксата?

Преподаване от учител филолог, презентации, словно богатство с немско български речник към нивото, тестове за проверка на учебния материал, проверка на писмени работи, предоставяне на работни материали, разширения и обобщения на учебния материал, устни изпитвания. В края на курса всеки ученик ще има дигитална тетрадка за работа в клас с всички необходими материали и обяснения, както и дигитална тетрадка-речник.

 

Какво не влиза в таксата?

Учебникът се заплаща допълнително. Той е с различна цена според нивото. Учебниците ще бъдат поръчани от нас и ще се уговорим за получаването.

 

Как ще може да се продължи обучението?

Модулите започват един след друг. Продължението на тези курсове ще започне след Нова Година. Обявяването е поне 1 месец предварително на официалния сайт на Виа Германика. След онлайн регистрация за курс ще бъдете уведомени за заплащане на курса и поръчка на учебници.

 

Какво ще бъде необходимо за участие в курса от страна на курсиста?

В дистанционна форма курсовете по немски на Виа Германика се провеждат хибридно в синхронен - на живо с учител - и асинхронен вид - в личния акаунт електронно. За целта задължение на курсиста е:

 

1. да свали Zoom от https://zoom.us/download , регистрация не е необходима.

2. след уведомление от наша страна да се регистрира в Онлайн Виа Германика за създаване на профил и плащане на курса.

3. да предостави при записване за курса валиден имейл адрес на курсиста за осъществяване на видео връзката.

 

Още подробности за есенните курсове: График, дати, цени и начин на записване

Защо да се запишеш? 12 добри причини можеш да прочетеш тук.

 

За въпроси и консултации не се колебайте да позвъните на 0894 37 6667.

 

Име и фамилия: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *