Курсове по немски на промо цена

Курсове по немски на промо цена

2022-10-10 22:06:30
Курсове по немски на промо цена

За поредна година по случай Деня на будителя 1 ноември курсовете по немски във Виа Германика са на промо цена. Желаещите да учат немски сериозно и с практическа насоченост могат да се възползват от 10% Празнична отстъпка  при поръчка на един курс на нашата интернет платформа Онлайн Виа Германика от всички видове. При поръчка на втори или повече курсове отстъпката е нарастваща и достига до 20%.

 

Какви курсове може да поръчате с първоначална Отстъпка от 10%, която нараства пропорционално на всеки следващ поръчан курс ? Плати по-ниска такса до 1.11.22 за:

 

1. От 1.11 стартира курс по немски за съвсем начинаещи възрастни с учител на живо. Обучението е виртуално-присъствено. Курсът е интензивен, вечерен и продължава само месец и половина. С онлайн формуляра лесно и бързо се прави регистрация за курса. Всички подробности за начина на провеждане, графика и промо цената може да прочетете тук. Учи се с хартиен учебник. Групите са малки.

2. На нашата платформа има възможност да изберете и курс по немски за съвсем начинаещи А1.1 или малко напреднали А1.2 с помощта на онлайн самоучителя “Немският е лесен” и да платите с 10% по-малко до 1.11. С него може да учите самостоятелно, а самоучителят е във формата на електронен учебник. Имате на разположение достатъчно време да овладеете учебния материал, аудио записи за научаване на думите, както възможност да свалите важните учебни материали за ниво А1.1, които да ви помогнат за преговор и освежаване на знанията в своя прегледен, точен и красив вид. Започвате да учите веднага - удобно, бързо и под собствен контрол. Регистрирайте се тук: https://online.viagermanika.com/

Защо да се възползвате от Отстъпката сега? Защото ще платите по-малко, а качеството на нашата езикова услуга остава все така високо. Информирайте се и се регистрирайте още днес. С удоволствие ще учим заедно немски. За въпроси и бърза регистрация телефонът за контакт е 0894 37 6667.

https://www.canva.com/design/DAFO2ErFtYQ/watch

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *