Курсове по немски с Юбилейна промо цена

Курсове по немски с Юбилейна промо цена

Курсове по немски с Юбилейна промо цена

Немски Езиков Център Виа Германика празнува, защото става на 20 години! През това време Виа Германика успя да се наложи на пазара с експертни учебни програми по немски език, които клиентите оцениха и оценяват като изключително полезни. Благодарим ви за високото признание на нашата работа. 

 

Във връзка с 20 годишния фирмен юбилей на Виа Германика обявяваме 

6-МЕСЕЧНАТА ПРОМОЦИОНАЛНА програма**

 

20 години ВИА ГЕРМАНИКА - 20% МЕГА ОТСТЪПКА на ВСИЧКО

Празнувай с Нас и ти! Възползвай се от изключителните промо оферти на Виа Германика и Научи Немски с Нас!

Достъпни от всяка точка на планетата, нашите курсове по немски ти предлагат системни знания и активни умения. Сега обаче с НАМАЛЕНИЕ от цели 20%! Записването за курс по немски, поръчката и плащането ще стават само онлайн на собствената ни е-платформа Онлайн Виа Германика. За целта е необходимо да се регистрирате, за да може да изберете и поръчате вашия курс по немски напълно безопасно. 

Какво да очаквате? 

 

1. ПРОМОЦИЯ - Онлайн курсове по немски 

На е-платформата Онлайн Виа Германика всеки може да поръча курс по немски за съвсем начинаещи с 20% Юбилейна Отстъпка в напълно дигитален формат. Конкретното описание на наличните и планираните курсове вижте на началната страница. След безплатна регистрация ще можете да изберете подходящия курс по немски и да поръчате. Обучението по немски е със онлайн самоучителя “Немският е лесен” на Гинка Витанова. Може да започнете веднага.

 

2. ПРОМОЦИЯ - Дистанционни курсове по немски

 

2.1. ПРОМОЦИЯ - Дистанционни курсове по немски за гимназисти

 

Запознайте се с празничните ни оферти с цели 20% МЕГА Отстъпка на есенните ни курсове по сертификатен немски за различни нива. Те ще се провеждат с помощта на нашата е-платформа Онлайн Виа Германика и на видео платформата Zoom. Формата на обучение е нашият вече изпитан комбиниран модел от синхронно обучение с учител и асинхронно обучение на интернет платформата ни. Записването вече е започнало. Подробности за всички нива прочетете тук.

2.2. ПРОМОЦИЯ - Дистанционни курсове по немски за възрастни

Празничните ни оферти са с цели 20% МЕГА Отстъпка на курсовете ни по разговорен немски за различни нива. Те ще се провеждат с помощта на нашата е-платформа Онлайн Виа Германика и на видео платформата Zoom. Формата на обучение е нашият вече изпитан комбиниран модел от синхронно обучение с учител и асинхронно обучение на интернет платформата ни. Подробности за тях - тук.

3. БЕЗПЛАТНО - Рубрика: Научи Немски с Нас

Всеки, който иска да поддържа своя немски и да научава нещо ново НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, може да се абонира за нашия е-бюлетин. От години там поддържаме нашата рубрика “Научи Немски с Нас”. Поместваме интересни задачи, обяснения, упражнения, лексика по различни теми и нива. Абонаментът става от началната страница на Онлайн Виа Германика или Виа Германика с попълване на имейла.

Важна информация:

** 6-месечната ни юбилейна програма започва на 1.04.2021 и продължава до 1.10.2021. Всички курсове по немски в този период са с 20% отстъпка и отстъпката се калкулира при поръчка. 

** В този период всички други отстъпки стават невалидни.

Юбилейните ни предложения постоянно ще се обновяват. Затова - следете ни във Фейсбук или се абонирайте за нашия е-бюлетин. Разнообразието е голямо - офертите лимитирани. Но винаги изключително полезни за клиента! Влез сега на Онлайн Виа Германика, избери и поръчай твоя курс по немски с цели 20% Юбилейна отстъпка.