Запомни ли думите по немски за това ниво?

Запомни ли думите по немски за това ниво?

2018-04-26 19:42:11
Запомни ли думите по немски за това ниво?

Нека видим това през месец май! Защото тогава Виа Германика организира щуро, забавно и мнооого полезно състезание по думи за своите ученици от сертификатните курсове по немски език. Един конкурс, на който ти ще блеснеш с отличните си лексикални знания. Подготви се и участвай с удоволствие, за да спечелиш престижното звание Експерт по немска Лексика. Изглежда ти трудно? Защото тетрадката ти речник вече е почти изписана? А това са си 2000 думи! Но ти ще се справиш естествено, защото го можеш.

Следвай указанията за преговор на твоя преподавател и когато дойдеш на занятия през месец май, започваме напрегнатата надпревара. И така: Кой знае най-много думи? И може да се справи бързо и точно с всякакви раздели на лексиката? Със сигурност можеш да бъдеш ти! Очаквай на 12 май първия тур от състезанието. Едно е ясно – забавата е гарантирана. Знанията по немски обаче също.

Състезание по немска лексика? Но как ще се провежда? Ти вече имаш представа за основното, конкретните форми са приятна изненада. Участвай с Удоволствие и страст. Бъди готов да се пребориш за приза с твоите конкуренти. Докажи на себе си, че имаш гъвкави знания, пъргав ум, устойчива психика и най-важното, че можеш да побеждаваш! Със знания – честно и обективно. Награждаването на Експертите ще е на 26 май. Нека подготовката започне сега!