Вечерни курсове по немски за възрастни

Вечерни курсове по немски за възрастни

2020-09-15 14:03:18
Вечерни курсове по немски за възрастни

Запишете се на разговорен курс по немски във Виа Германика, защото времето тече неумолимо! При нас обучението е по специални учебни системи за общуване, а не по учебници за общ немски. От 28.09 - понеделник - стартираме курсове по немски за абсолютно начинаещи А1.1 и малко напреднали А2.2. Всеки от курсовете продължава 2 месеца и се провежда от 18 часа 2 пъти седмично. 

Обадете се още днес на 0894 37 6667, за да запазите своето място. Ето защо сме различни:

  Запишете се на курс по немски във Виа Германика, защото ще Ви преподават учители филолози с квалификация за преподаване на немския като чужд език. На разбираем език, конкретно и точно обяснено, ученето на немски не е проблем.

 -  Запишете се на курс по немски във Виа Германика, защото учебните системи са с включени интерактивни упражнения, клипове и текстове и думи за слушане с помощта на специално приложение. Ако целта Ви е да проговорите немски, това прилижение ще ви помогне много.

 - Запишете се на курс по немски във Виа Германика, защото групите са малки, знанията много. При това практически. И всеки, който иска, може да проговори немски веднага.

Ако желаете, тук може да получите достоверна актуална информация от немски източници за това, кой колко получава на месец в Германия. Скоро ще публикуваме статия и за размера на осигуровките.

Още подробности за курсовете ни по немски за възрастни ще намерите тук.

Имате избор! Направете го днес и се обадете на 0894 37 6667 сега. Не отлагайте. За онлайн курсовете ни по немски може да намерите информация в личния блог на Гинка Витанова.