Курсове по немски за ученици и възрастни с Коледна отстъпка

Курсове по немски за ученици и възрастни с Коледна отстъпка

2023-12-07 17:36:06
Курсове по немски за ученици и възрастни с Коледна отстъпка

Коледните отстъпки вече са тук! Защото идването на ДЯДО КОЛЕДА наближава! Каква е КОЛЕДНАТА ОФЕРТА на Немски Езиков Център Виа Германика тази година? Прочетете и не я пропускайте!

Научете Немски с Нас качествено на изгодна коледна ПРОМО цена!

Какъвто и курс да изберете в периода до Нова година - немски за напреднали или за съвсем начинаещи, курс с учител на живо или с E-Book винаги ползвате Коледна отстъпка. 

10 % НАМАЛЕНИЕ на всички обявени курсове по немски независимо от вида им Ви очакват до 01.01.24! Завършете старата година с една наистина перспективна инвестиция. Защото доброто владеене на немски език наистина може да Ви донесе много дивиденти. 

Ако имате нужда от консултация, обадете се моля на: 0894 376 667.

# За родителите на  гимназисти тази статия определено предизвиква интерес. Качествено обучение по немски се предлага на малко места в България. Езиков център Виа Германика (2001) подготвя успешно младите хора по немски език за тяхното следване в немскоезичните страни. Следването в Германия и Австрия е качествено и безплатно. Но ентусиазмът сам по себе си не е достатъчен. Част от подготовката е и изборът на езиков център, в който да получите солидно обучение по немски. Нашите сертификатни курсове по немски са за младежи, които не се примиряват с ниска летва и искат за себе си отлична подготовка и немски езиков сертификат. Учебно съдържание, нива и цени може да видите тук.

#  Но и за всички над 18 години нашата учебна програма е атрактивна. Онлайн курсовете ни с коледна отстъпка са за съвсем начинаещи А1.1, малко напреднали А1.2 и напреднали А2.2. те се провеждат с учител по ZOOM 2 х седмично вечер. Подходящи са за всички от цяла България, които искат да подобрят комуникацията си и да придобият знания по съвременен немски. Учебното съдържание е насочено към разговорен немски за комуникация на работното място и в ежедневието. Учебно съдържание, нива и цени може да видите тук.

#  С коледно намаление предлагаме и курсове по общ немски със самоучителя за начинаещи “Немският е лесен”. Подходящ е за всички над 15 години, които имат уменията за самостоятелно учене. Самоучителят е на нашата учебна платформа Онлайн Виа Германика в дигитален природосъобразен вариант. С него можете да развивате своите езикови умения с текстове за четене и слушане и да трупате голямо лексикално богатство, както и граматични знания по всички теми от ниво А1. Всеки урок е практически насочен и затвърждава знанията с много упражнения. Много подходящ също за освежаване и подреждане на стари знания.Тествайте с безплатен урок като изберете от списъка с курсове НЕМСКИЯТ Е ЛЕСЕН подходящия за вас. Вижте списъка тук след регистрация.

Не се колебайте! Научете Немски Онлайн с Виа Германика - Вашето Online VG Schule!