Немски във Виа Германика с Коледна отстъпка

Немски във Виа Германика с Коледна отстъпка

Немски във Виа Германика с Коледна отстъпка

Немски за ученици с Коледна промоция - Старт на обявените курсове по немски - 13.01.2024

До 5 януари всички предстоящи онлайн курсове по немски в Езиков Център Виа Германика са с 10% КОЛЕДНА Отстъпка. Подходящи ли са за теб? Да, ако желаеш да учиш немски език, за да проговориш. В този случай възползвай се от нашата традиционна коледна оферта за изгодно учене на немски. Тя се отнася за всички обявени онлайн курсове с учител на живо във Виа Германика. Ако и ти искаш да научиш немски, за да го ползваш говоримо и писмено, нашето обучение е подходящо за теб.

 

Зимните курсове по немски за младежи се провеждат онлайн с учител в реално време. В тях могат да се включат ученици от 12 до 19 години от цялата страна. 

Цел на младежките курсове по немски - Подготовка за езиков сертификат

Като своя крайна цел младежките курсове са насочени към езиков сертификат по немски ТестДаФ, Sprachdiplom Stufe II, сертификатите на Гьоте институт. Във всяко ниво има изпитна подготовка от всички видове изпити по немски.

 

Ефективно съвременно обучение по немски

Съзнавайки изцяло големите преимущества на модерните онлайн форми на обучение, ние залагаме на модела на бъдещето - моделът, който приляга на младото дигитално поколение

Обучението е виртуално-присъствено, с работа върху всички 5 езикови умения по комуникативната методика

Образователният процес е активен и се ръководи професионално от квалифицирани учители, изцяло съобразен с дистанционните и онлайн форми на работа и успешно учене в електронна среда.  

Учебната система е специално за ученици с актуални младежки теми

Работим в часовете с интересни видео и интерактивни материали на специално безплатно приложение.

Специално са създадени учебни ресурси по уроци в образователната ни платформа с цел диференциране и индивидуализиране на учебния процес

 

Прочетете КОНЦЕПЦИЯТА на сертификатното ни обучение по немски за ученици, за да се информирате за най-важните подробности.

 

Важни общи детайли за курсовете:

През учебната година курсовете за ученици на Виа Германика се провеждат в събота и неделя и са достъпни за всеки в България и не само

Групите са малки и местата ограничени.

За провеждането на курса трябва задължително от Ваша страна да са осигурени: 

а. отлична интернет-връзка

б. приемно устройство и 

в. работеща камера

Продълженията на курсовете следват един след друг, без големи прекъсвания, но с необходимите почивки. За тях също ще получите отстъпки. Следващите курсове за ученици ще започнат м.юни.

Учебникът не е включен в таксата.

 

Как да се запишете и платите за избрания курс?

Прочетете подробностите за обявените нива. Запишете се с формуляра на края на страницата. В празното поле нанесете моля име и имейл на родител. Така можем да Ви включим в списъка на курса. Ние ще се свържем с Вас и ще Ви изпратим информация за плащането на курса и учебниците. Внасянето на таксата е по банков път. 

 

Дати и цени на предстоящите зимни курсове по немски за ученици в групово обучение по нива с Коледна отстъпка. Изберете правилното ниво, прочетете информацията и се запишете с формуляра на края на страницата.

Дати и цени НИВО А1.1

Дати и цени НИВО А1.2

Дати и цени НИВО А2.1

Дати и цени НИВО В1.1

Дати и цени НИВО В1.1+

 

!!! Внимание: Курсистите на Виа Германика от 2023 г, които продължават обучението си при нас, получават допълнително 3 % Отстъпка за лоялност към валидната отстъпка в момента.

Ако се интересувате от предстоящите ни разговорни курсове по немски за възрастни, може да прочетете подробности на тази страница. При нас курсовете за ученици и възрастни се провеждат по различни учебни програми/ 

За индивидуално обучение за възрастни или ученици може да се информирате тук.

За въпроси и консултации не се колебайте да позвъните на 0894 37 6667.

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *
Update cookies preferences