Немски във Виа Германика с Коледна отстъпка

Немски във Виа Германика с Коледна отстъпка

Немски във Виа Германика с Коледна отстъпка

Немски за ученици с Коледна промоция

Решил си да учиш немски? До Нова година всички предстоящи онлайн курсове по немски в Езиков Център Виа Германика са с 10% КОЛЕДНА Отстъпка. Подходящи ли са за теб? Да, ако желаеш да учиш немски език, за да проговориш. В този случай възползвай се от нашата традиционна коледна оферта за изгодно учене на немски. Тя се отнася за всички обявени онлайн курсове с учител на живо във Виа Германика. Ако и ти искаш да научиш немски, за да го ползваш говоримо и писмено, нашето обучение е подходящо за теб.

 

Практическата насоченост на нашето обучение продължава вече над 20 години, като винаги я обновяваме с актуалните модерни форми на учене. Сега в крак с новото време сме създали комбинация от онлайн и офлайн форми към всеки курс. Така предлагаме различни, но допълващи се начини за научаване на учебния материал предвиден във всеки урок към програмата ни. Преговори, обобщения, упражнения, лексика, граматика - всичко е на един клик разстояние готово за затвърждаване и автоматизиране. А присъствено виртуалните часове са с класическо преподаване, но от квалифициран учител филолог.

 

Защо сме различни? Над 20 години ние предлагаме курсове по немски с различна учебна програма според възрастта и интересите. Така всеки учи с хора със сходен житейски опит. А учебниците са написани точно за тези целеви групи, затова са интересни и мотивиращи като съдържание. Припознаването на ежедневните ситуации като собствени, а не книжно измислени стимулира говоренето и адекватния изказ.

 

Затова избери Виа Германика и учи със своите връстници. Запиши се още днес удобно онлайн и плати по-малко. Старият начин на учене вече е скучен. Във Виа Германика ти можеш да учиш в съвременен онлайн формат, за да ти е лесно и да си спестиш трудоемката страна в учебния процес. Ние сме ти я подготвили в ефективна офлайн форма, за да научаваш учебния материал бързо и сме я качили на нашата образователна платформа Online Via Germanika. Така всеки курсист може да разгърне в час своите нови умения.

Ефективната ни учебна програма в надграждаща система  дава резултати! Запиши се навреме за курса според твоето ниво и твоята възраст, защото 10% ни КОледна отстъпка е до 30 декември. Регистрирай се днес, ние ще се свържем с теб!

Дати цени виж на Актуалния ни график - избери подменюто за ученици или възрастни.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *