Немски в крак с времето. Успешно онлайн. 100% с учител

Немски в крак с времето. Успешно онлайн. 100% с учител

2024-04-05 10:19:36
Немски в крак с времето. Успешно онлайн. 100% с учител

Искате ефективно обучение по немски за своите деца? 

Тогава трябва и часовете по немски да отговарят на тяхното ежедневие! А то е дигитално! Ние в Езиков Център Виа Германика не само сме приели този факт, ние го използваме с всички налични инструменти изключително УСПЕШНО! 

Резултатът? 

Имаме ПРИЛЕЖНИ, МОТИВИРАНИ, ЗНАЕЩИ и КРЕАТИВНИ млади курсисти, които лесно и забавно упражняват немски с модерните езикови приложения така, както играят и игри. Те могат да учат думи винаги, когато имат свободно време с нашата образователна платформа Онлайн Виа Германика на своите смартфони. Незабележимо, между другото, но редовно, на малки стъпки.

Интересни и мотивиращи часове? 

Ние ги организираме:  Кратки ВИДЕА с езикови задачи, но същевременно със съдържание за бита в Германия, ИЗПИТНИ текстове за разбиране с различни предизвикателства за тях, различни ситуации за ГОВОРЕНЕ, в които те изказват своето лично мнение, фонетични упражнения, за да звучат наистина на немски и т.н. В продължение на 3 учебни часа нашите курсисти са активни по различен начин. Това поддържа техния интерес и езиков напредък. А моженето е мотивиращо!

Онлайн и с учител?

Всички учебни часове в курса - 100% - се провеждат с учител. Работим с видео-платформата ZOOM. Преподавателите преподават синхронно целия учебен материал, проверяват и коментират домашното и тестовете, отговарят на всички въпроси, изясняват възникнали проблеми веднага, наблюдават напредъка на курсистите и го подпомагат активно. 

Виа Германика - достъпно качествено обучение по немски за всички! Независимо, къде живеят! 

 

Искате ли Вашите деца да говорят немски отлично? И да го превърнат в свой капитал?

Запишете ги тогава на курс по немски във Виа Германика за ученици. Те стартират само 3 х в годината. Вижте предстоящите курсове по нива, дати цени и отстъпки.