Онлайн курсове по немски 100% синхронно с учител

Онлайн курсове по немски 100% синхронно с учител

2024-04-07 14:14:50
Онлайн курсове по немски 100% синхронно с учител

Лятната учебна емоция в модерен съвременен формат

 

На 15 юни отново ще се потопим в лятната емоция на Виа Германика. Нашите супер интензивни летни курсове по немски език привличат български ученици от цяла България, които обичат да учат задълбочено и не се примиряват с малко знания. Удоволствие е и за нас, техните преподаватели, да ги обучаваме с модерни съвременни форми и да виждаме техния неимоверен напредък всеки учебен час. Защото им предлагаме съвременно, адекватно на тяхното поколение учене.

Предимства на онлайн формата за курсиста

Онлайн обучението по немски език с учител в реално време печели все повече поддръжници. Спестяването на времето за пътуване и свързаните с това разноски дава възможност на младежите да го оползотворят за учене, писане на домашни или пък срещи с приятели. А домашният комфорт предразполага към уверен и спокоен изказ и активно участие в работата в час. За младия човек това са важни неща.

По-ефективно обучение по немски в онлайн формат

Плюсовете от учебна гледна точка са още повече. Когато онлайн обучението се извършва с учебници за тази цел и методически подготвени преподаватели, то става силно мотивиращо, защото е интересно и борави с ежедневните форми на младежката комуникация. Страхотни клипове за онагледяване, жив немски език, който младежите съпреживяват, текстове близки до техния свят и РАЗНООБРАЗИЕ, но без това да е самоцел. 

Целият курс по немски 100% синхронно с учител 

Сертификатното обучение в Езиков Център Виа Германика включва изпитна подготовка на всички умения. Затова то се провежда САМО С УЧИТЕЛ. Преподавателите на Виа Германика са не само с опит. Те са високо квалифицирани учители - филолози, които могат да организират ефективно учебно занятие, в което курсистите да бележат напредък. Защото не само са чували за комуникативната методика в чуждоезиковото обучение, а и могат да я прилагат всеки учебен час!

Атмосфера на курса

Усмихнати ученици, ведра учебна обстановка, знаещи учители и отличен контакт учител - ученик! Важни предпоставки за успешен учебен процес и разгръщане на потенциала на всеки младеж!

При интерес виж конкретните подробности за всяко обявено ниво и се запиши с онлайн формуляра. Има 10% ОТСТЪПКА за всички курсове до 15 май. Не я пропускай!