Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Онлайн курсове по немски през лятото за цяла България - СПЕЦИАЛНО ЗА УЧЕНИЦИ от 6 - 12 клас Вече записваме за есента - 2месечни курсове с 10% Отстъпка до 30.08.23 г.

Съвременни, интензивни, ефективни - 

курсовете по немски език за ученици в Немски Езиков Център Виа Германика както винаги са в крак с времето. Професионално организирани с мисъл за ученика и неговото свободно време те осигуряват бързо овладяване на учебния материал чрез системни знания и активни практически умения с модерни учебници. Неразривна част от курса е работата и с приложения за развиване на слушане и гледане и слушане с разбиране, както и с учебните ресурси в Онлайн Виа Германика, създадени от нас за оптимизиране на учебния процес.

Качествено обучение по немски:

Ние смятаме, че овехтелият учебник не може да мотивира поколение, което възприема света по различен начин с отживели времето си методики или с анахронични теми. Качественото обучение по немски предполага нови учебни системи и нови форми на работа. Именно те събуждат интереса към знанието и го правят траен, създавайки ситуации за лично становище и активно участие. Освен избора на актуален учебник, държим на работа в малки групи до 10 ученика, за да може всеки да е активен в час.

Супер интензивни курсове по немски

Отново, вече за 22-ро лято, предлагаме на ученолюбивите младежи от цяла България летни супер интензивни курсове по немски език с последно поколение учебни системи за тяхната възраст. Ежедневното потапяне в света на немския език благоприятства бързия сигурен напредък. Курсовете са в присъствен онлайн формат с квалифициран учител - филолог. 

Обучението ни по немски за ученици е сертификатно. 

То е подходящо за всички, които не са учили немски или пък го учат като 2-ри чужд, както и за ученици от Немските гимназии за попълване на знания или повишаване на нивото. Цялата ни учебна програма извежда до Езиков сертификат по немски език - TestDaF, Sprachdiplom Stufe II, Goethe Zertifikat B2, C1. Стартираме всички нива по немски от съвсем начинаещи до много напреднали. Кратка информация за безплатното следване в Германия - условия и причини са ясно изложени тук.

 

За основните принципи на нашата сертификатна учебна програма за ученици може да се информирате тук:

Виа Германика обявява интензивни летни виртуално - присъствени курсове по немски

нива А1.1 - С1.1 с 10% с отстъпка за ранно записване.

Подробната информация за дати, цени и записване е по нива. За консултация - тел. 0894 37 6667.

Крайният срок на отстъпката е 24 май. След това отстъпката е 6%.

 

Запитвания и записване с по-късно плащане - с формуляра по-долу. Има и поле за свободен текст. Още информация за нашите курсове за ученици сме публикували тук. Актуална информация за записването за есенните курсове - кликнете на тази страница.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *