Курсове немски език

Курсове немски език

Курсове немски език

Езиковите курсове, които предлага Езиков Център Via Germanika, са съобразени от една страна с изискванията на ОЕЕР, а от друга с възрастта и целите на нашите клиенти. Курсовете са в малки, оптимални за качественото обучение групи. Това, което получава всеки курсист във Виа Германика, е  загриженост за личния успех. Затова масовостта не е сред нашите цели, тя не е ключът към високите индивидуални постижения. Езиков Център Via Germanika е място за хора, които могат и искат да учат. 

Ето какви курсове по немски предлага Езиков Център Via Germanika:

- Сертификатни курсове по немски за гимназисти по системата Витанова нива А1 - С1 (ученици от 14 до 19 год)

- Курсове по разговорен немски за възрастни на модулен принцип нива А1 - С1

- Курсове по немски за деца в предучилищна възраст и в начален и прогимназиален курс нива А1 - В1(деца от 5 до 14 год.)

- Опреснителни курсове  за възрастни нива В2 / С1

- Специализирани курсове по немски за професията: за хотелски персонал, за лекари, за медицински сестри и болногледачи

- Курсове за изпитна подготовка за ТестДаФ, Матура по немски, Sprachdiplom Stufe II, изпити на Гьоте Институт и telc по нива

Общи езикови курсове по немски и индивидуални уроци Езиков Център Via Germanika не предлага. Всички видове курсове са с различна учебна програма и различни учебници. Това, което ние стриктно следваме, е обучение според целта и възрастта и винаги в система с ясна амбициозна прогресия. Утвърдените ни сертификатни курсове по немски по системата Витанова са без аналог в България, а специализираните се провеждат по най-нови учебни помагала, разработени от немски издателства точно за работа в Германия. 

Изберете от широкия спектър курсове най- подходящия за Вас като проследите линка, който Ви интересува: график актуални курсове. Няма да пропилеете времето си! 

Направете запитване още днес! Отбележете в графата "Вашето запитване" вида курс, който Ви интересува, и датата му на започване.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *