Коледна чудна декорация

Коледна чудна декорация

2018-12-16 18:24:11
Коледна чудна декорация

Коледа винаги ни очарова с неописуема светлинна феерия, невероятно богата украса и вплетени традиционни символи, разказани по нов начин. Красотата на този празник е неотделима част от неговата магия. Но най-ценното е, че тази красота може да бъде създадена от всеки, за да я сподели с най-близките си хора.

Именно затова за втора поредна година в Езиков Център Виа Германика отправихме едно изкушаващо предизвикателство към нашите курсисти:

Кой ще направи най-красивата коледна декорация? Естествено в духа на немските коледни традиции като необикновено допълнение на учебните ни занятия по немски.

Радваме се, че конкурсът предизвика голям интерес. Срахотни и изключително разнообразни идеи, сложни техники на изпълнение, неподражаема оригиналност и перфектно изпълнение отличават всички представени декорации. Невероятно е колко впечатляващи могат да бъдат резултатите на една креативна задача! Представени от млади хора с очевидно голям талант, които могат да сътворят красотата със собствените си ръце вплитайки символите на Коледа без формализъм!

Трудно е да се избере най-добрата декорация. Но е лесно да се усмихнеш на коледната красота и символика, която запленява с креативността си. И озарява коледната атмосфера във Виа Германика.

Freu dich auf Weihnachten live in Via Germanika!