Записване за курс по немски с Отстъпка

Записване за курс по немски с Отстъпка

Записване за курс по немски с Отстъпка

Как да се запишете за курс по немски във Виа Германика? И как ще се начисли обявената отстъпка?

Лесно е - системата прави всичко за Вас!

Какво да направите, ако плащате директно на нашата образователна платформа Онлайн Виа Германика?

 

За да се запишете за групово обучение по немски език във Виа Германика, трябва да следвате стъпките:

1. Най-напред трябва да се информирате за предстоящите курсове по немски. При нас те са разделени по възраст.

2. Изберете подходящия курс за Вас от обявените в момента / надяваме се да има такъв /. Всички курсове са по Европейската рамка и са съвместими с Вашето досегашно обучение по немски, ако сте за по-горна степен.

3. Прочетете, какво съдържат нашите курсове и с какво се отличаваме на пазара. Ако считате, че харесвате обучение, в което да сте активна страна, продължете нататък.

4. Вижте в графика точните параметри на курсовете - дни и час на провеждане, вид, цена с отстъпка.

 

5. Оттук нататък можете да се запишете по-долу с формуляра, за да запазите своето място в курса. Или да платите направо, така ние можем да се погрижим и за учебниците Ви. Плащането се извършва на платформата ни Онлайн Виа Германика с дебитна или кредитна карта или с банков превод.

6. Отидете направо в платформата ни Онлайн Виа Германика, за да се регистрирате / задължително имената и имейла на курсиста / и да изберете от списъка курсове Вашия онлайн курс с учител. Там срещу курса са посочени таксите. Тази цена не е с отстъпката. Ако сте регистрирани, избирате нов курс от Вашия профил.

7. С натискането на бутона за плащане отстъпката ще Ви се начисли автоматично. Ще платите толкова, колкото е указано в сайта ни. Следвайте указанията на платформата за плащане, бързо и уверено ще стигнете до края. Системата Ви изпраща автоматични имейли. 

С това за кратко време - бързо и лесно - сте записани за курс във Виа Германика с учител live.

 

  Важно: Моля запомнете си данните за вход, защото с плащането може да активирате Вашия курс по немски: учебните ресурси по уроци, както и информацията за Оnline Live курса са Ви на разположение. Имате и специален раздел за сваляне на работни листи. В профила си може да учите думите към урока, да се упражнявате …. На платформата ще правим и писмените тестове.

Контакт за всякаква информация и консултация: 0894 37 6667.