Лятно обучение по немски с 10% отстъпка. Видим напредък след 2-3 дни

Лятно обучение по немски с 10% отстъпка. Видим напредък след 2-3 дни

2024-04-07 13:56:28
Лятно обучение по немски с 10% отстъпка. Видим напредък след 2-3 дни

В началото 3 важни неща:

- Летните супер интензивни курсове по немски език във Виа Германика започват на 15 юни. 

- До 15 май записването на новите курсисти за обявените курсове е с 10% ОТСТЪПКА.

- Всички, които са посещавали курсовете по немски във Виа Германика през 2024 г имат и допълнителна ОТСТЪПКА ЗА ЛОЯЛНОСТ. Пишете ни за да Ви изпратим вашата специална такса.

Във Виа Германика правим нещата по различен начин! Замислял ли си се например за интензивно учене на немски език? Занятия всеки ден, думи и граматика, които надграждаш, без да ги забравяш? Ежедневно говорене и употреба на новите знания? 

Ако не си, определено си струва да опиташ да учиш немски по този начин - на супер интензивен курс, който дава видим напредък само след 2-3 дни. Неусетно учене, което осмисля дългото лято, без да те лишава от него! Защото продължава само 1 месец: започваме на 15 юни и приключваме на 19 юли. Графикът се отнася за всички обявени нива по немски - от съвсем начинаещи А1 до напреднали В1+. Виждаш, че пак остава много време за плажа, за приятели, за пътувания … И след като ваканцията вече ти е омръзнала, продължаваме от началото на октомври, но с по-бавно темпо.

Със сигурност е предизвикателство да излезеш от познатия свят на английския език, който надграждаш от детската градина, и да се впуснеш в немскоезичния. Пък и всички ти внушават, колко е труден! Дали това е вярно? Не се ли дължи на грешно преподаване на думи и граматика без контекст и общуване? Естествено, че да зубриш думи без контекст и да правиш еднотипни упражнения по цял час е скучно и най-важното безрезултатно! 

Но в Езиков Център Виа Германика точно това сме премахнали! Водещо при нас винаги е усвояването на УМЕНИЯ по немски език. Нали мерило за владеенето на един чужд език е той да ти служи: 

- да разбираш, какво се говори

- да си наясно, какво четеш

- да можеш веднага да отговориш устно на събеседника си и той да те разбере

- да можеш съвсем адекватно да се изразяваш писмено

 

Именно това са целите на комуникативната методика, която ние следваме неотстъпно. И затова на нашите курсисти не им е скучно в час - те са поставени в ситуации на активно участие в учебния процес с текстове, видеа, аудио-записи или упражнения, които поддържат уменията и се прилагат веднага в реч. 

Смяташ ли, че искаш да научиш един чужд език, който да ти служи? И да разшири твоя кръгозор? Да ти даде ново шансове за бъдещето?  Запиши се тогава на летен курс по немски във Виа Германика в твоето ниво. Виж летните курсове по немски за ученици на тази страница. И стани наш курсист.