20 години юбилей

20 години юбилей

20 години юбилей

Осмели се да искаш много. Да учиш. Да знаеш. Да разбираш. Научи Немски с Нас. Така ще успееш да проговориш немски и ти! Както успяха безбройните ни клиенти за изминалите 2 десетилетия.

 

Да. Тази година Виа Германика става на 20.

Сериозна възраст за образователна институция, която не измени на първоначалния си замисъл въпреки превратностите на годините. Обръщаме се назад в годините .....

 

Какво сме постигнали?

 

Продължаваме да бъдем единствения частен езиков център с преподаване само на немски език.

Продължаваме да бъдем единствения езиков център с обучение според възрастта на курсистите и техните цели.

И продължаваме да привличаме клиенти, които обичат немския език и искат да го учат сериозно! Защото с нас осъществяват желанията си.

 

А ние? Ние, екипът на Виа Германика, продължаваме да работим неуморно и всеотдайно за успехите на нашите курсисти. И продължаваме да обновяваме своите услуги адекватно на времето и изискванията за полагане на изпит за немски сертификат. Така подготвяме бъдещето!

Виа Германика посреща 20 годишния си юбилей с нов набор от курсове по немски език. Кое е новото?

 

Сертификатната ни програма по немски за гимназисти е с изцяло НОВА учебна програма, която е съобразена с променените изисквания на ОЕЕР, уменията залегнали в нея, както и с актуалния онлайн формат на изпита Тест ДаФ. Въведохме гъвкава модулна форма на провеждане, която отговаря по-точно на динамичната обстановка в днешния свят. Записването вече може да става 3 пъти в годината, а курсистите ни имат повече и по-равномерни ваканции. Ние вече работим неотклонно и над дигиталните изпитни умения на нашите курсисти, които са част на вече комплексното изпитване на езиковите компетенции. Есенните курсове по немски за ученици вече са публикувани и ако желаете, може да се регистрирате за курс.

 

Разговорните ни курсове по немски за възрастни продължават да се радват на заслужена популярност. Несъмнено новата ни учебна програма за тях е изцяло практически насочена към употребата на езика в практиката и това дава бързи резултати. Учебниците ни са последно поколение, модерни, с актуален немски и съвременни теми и със специални приложения за смартфон. Юбилейните ни предложения за ефективно и модерно обучение по немски за работа са поместени тук.

 

Ефективните ни дистанционните ни курсове са резултат на времето, в което живеем и интензивния труд на целия ни екип квалифицирани преподаватели, да създадем работеща комбинация от синхронни и асинхронни форми на дистанционно обучение по немски. Цялостно и адекватно, без никакви компромиси по отношение на обема на знанията и уменията, дистанционното ни обучение е успешно и благодарение на създадените от нас

учебни нагласи в курсистите и спокойна продуктивна учебна среда. Кои са предимствата, може да прочетете тук.

 

Но Виа Германика предлага и чистата форма на онлайн обучение по немски език.

Онлайн курсовете ни по немски са изцяло в електронна среда. Те продължават традицията на изключителна Ефективност и Полезност на езиковото обучение, но съчетана вече с технологичните постижения на 21 век. Тези курсове по немски са достъпни на учебната ни платформа Онлайн Виа Германика и са авторски. Осъществяват се с електронния учебник по немски на Гинка Витанова "Немският е лесен".

С него всеки може да учи немски немски независимо от времето и мястото. И да се радва на свободата да управлява самостоятелно образователните си потребности. Вход - регистрация - поръчка - и ученето може да започне ето тук. Поръчай сега онлайн курс по немски с цели 20% Юбилейна Отстъпка - за начинаещи, малко напреднали или граматичен с упражнения.